Kraamreportage

Een dag in de kraamweek vastgelegd. Die eerste week nadat jullie kindje geboren is, is zo speciaal. Vol met eerste keren en bijzondere momenten, verwondering over die kleine handjes en dat lieve snoetje. De eerste keer een badje geven, (borst)voeding, knuffelen met jullie baby, beschuit met muisjes eten en kraamvisite. Of misschien geven jullie wel een kraamfeest. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een week die voorbij vliegt en heel veel mooie en bijzondere momenten heeft die het waard zijn om vast te leggen. Een geweldige herinnering voor later.

Kraamreportage Kampen

Kraamreportage

Tijdens een kraamreportage leggen we gedurende een ochtend of middag (aantal uren afhankelijk van het gekozen fotopakket) de speciale momenten in de kraamweek vast bij jullie thuis. Hierbij kunnen jullie denken aan bijvoorbeeld een badje, knuffelen met jullie baby, een voedingsmoment, interactie met eventuele oudere kinderen, versieringen in huis, kraamvisite, verschonen, (details) in de babykamer, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zo leggen we echt de momenten vast zoals ze zijn als waardevolle herinnering voor later.

Er is te kiezen uit meerdere pakketten, waarbij het uitgangspunt altijd is een liefdevolle reportage te maken waarbij er niet geposeerd wordt, maar jullie ochtend of middag wordt vastgelegd zoals deze was. Bij een kraamreportage zijn alle geselecteerde foto’s inbegrepen met een minimum van 50 foto’s en ontvangen jullie een luxe fotoalbum cadeau.

Kraamreportage Hattem

Kraamfeest

Het is ook mogelijk om het kraamfeest vast te laten leggen. Een mooie sfeerimpressie van hoe de kennismaking van jullie kleintje met familie en vrienden is. Inclusief alle details, versieringen, hapjes en drankjes en aanwezige gasten en de locatie. Voor een kraamfeest reportage zijn de prijzen en fotopakketten van een kraamreportage aan te houden.


Baby lifestyle fotoshoot

Is een volledige kraamreportage voor jullie teveel? Ook een baby lifestyle fotoshoot behoort tot de mogelijkheden. Hierbij maken we een fotoreportage van ongeveer 1,5 uur bij jullie thuis. Tijdens de fotoshoot kan jullie kindje bij jullie zijn om samen te knuffelen en te genieten van elkaar. We leggen met een baby lifestyle fotoshoot de bijzondere alledaagse momenten vast als gezin. Dit hoeft dus niet in de kraamweek te zijn, maar kan ook de weken of zelfs eerste maanden na de geboorte geboekt worden. We zoeken het mooiste licht en de beste plekjes in huis, zonder teveel te poseren. Verder fotograferen we het knuffelen met de ouders, jullie kindje in zijn of haar wiegje of ledikant en detail van de babykamer. Meer informatie over een baby lifestyle fotoshoot is te vinden bij: babyfoshoot.

Werkwijze

Nadat we de fotoshoot hebben gemaakt ontvangen jullie binnen 2 tot 3 weken het wachtwoord van jullie persoonlijke online fotogallery waaruit jullie de digitale foto’s in hoge resolutie kunnen kiezen die bij jullie fotoshoot inbegrepen zijn. Eventueel zijn hier ook extra digitale foto’s, foto afdrukken op fotopapier, canvas, plexiglas, hout of aluminium te bestellen. Ook is het mogelijk een luxe fotoalbum te bestellen.


Maak direct een afspraak voor een mooie kraamreportage van jullie baby!

Het eerste levensjaar van jullie kleine gaat zo snel voorbij, een bijzondere en mooie periode die het waard is om vast te laten leggen. Mail naar info@essenza-fotografie.nl wanneer jullie je kindje verwachten. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met jullie op. Daarnaast houden we in onze agenda rekening met de verwachte periode waarbinnen de fotoshoot plaats zal vinden. Bellen kan op werkdagen natuurlijk ook naar 06-44107399.