Love fotoshoot Anne-Wil en Mark – Zwolle, Overijssel | Fotograaf Zwolle

Love fotoshoot Anne-Wil en Mark – Zwolle, Overijssel | Fotograaf Zwolle

Wat een leuke reden voor een love fotoshoot! Anne-Wil en Mark benaderden ons een tijdje terug omdat ze een jaar bij elkaar waren en dit moment graag vast wilden laten leggen in een leuke fotoshoot. Deze vond plaats in een park in Zwolle waar we tijdens het lopen van een rondje op verschillende plaatsen foto’s hebben gemaakt. Alle bloemen die er tot een paar weken eerder nog hadden gestaan waren inmiddels allemaal verdwenen omdat er was gemaaid, maar dit maakte de locatie niet minder mooi, alles was mooi groen. De twee hadden vooral oog voor elkaar, wat een leuke fotoserie opleverde. Dat afgewisseld met foto’s waarin ze in de camera kijken en de verschillende achtergronden zorgen voor veel variatie. Anne-Wil en Mark, bedankt voor de leuke fotoshoot en veel geluk samen!

Referentie:

“We vonden de fotoshoot heel leuk om te doen. Ook vinden we het een een mooie manier om een herinnering te houden aan het moment dat we een jaar bij elkaar zijn.” Anne-Wil en Mark

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.