Love fotoshoot & pre wedding

Love fotoshoot & pre wedding

Wat is er leuker dan samen met je vriend of vriendin een leuke fotoshoot te laten maken op een mooie locatie? Daarvoor is een lovefotoshoot ideaal! Hiervoor kiezen jullie zelf een locatie die voor jullie betekenis heeft of die jullie gewoon heel mooi vinden. Zijn jullie verloofd? Dan is een pre-wedding fotoshoot een leuk idee om alvast te wennen aan jullie bruidsfotograaf. En met de foto’s van jullie pre-wedding fotoshoot kunnen jullie persoonlijke trouwkaarten of bijvoorbeeld een gepersonaliseerd gastenboek maken.

Jullie kunnen kiezen voor een mini loveshoot of pre-wedding fotoshoot, maar ook voor een complete fotoshoot inclusief meerdere digitale foto’s in hoge resolutie inbegrepen.

Foto pakketten

Combineer jullie fotoshoot met digitale foto’s & extra’s

Loveshoot Mini

– 1 x mini loveshoot
– Duur: 0,5 – 1 uur per fotoshoot
– Locatie naar keuze

– 1 digitale foto als download

Loveshoot Mini | € 175,00

Loveshoot Basis

– 1 x loveshoot
– Duur: 1 – 1,5 uur
– Locatie naar keuze

– 5 digitale foto’s als download


Loveshoot Basis | € 225,00

Loveshoot Extra

– 1 x loveshoot
– Duur: 1 – 1,5 uur
– Locatie naar keuze

– 10 digitale foto’s als download


Loveshoot Extra | € 275,00

Loveshoot & Trouwkaart

– 1 x loveshoot “Basis”
– Duur: 1 – 1,5 uur
– Locatie naar keuze

– 5 digitale foto’s als download
– Ontwerp trouwkaart
– Excl. drukkosten (afhankelijk van aantal)Loveshoot + trouwkaart | € 325,00

Combinatie met trouwreportage € 275,00

Lovefotoshoot

Om de leuke tijd die jullie samen hebben vast te leggen is er een lovefotoshoot. Een lovefotoshoot kunnen jullie boeken wanneer jullie net samen zijn, maar is ook voor getrouwde stellen super leuk om te laten maken. Jullie geluk vastgelegd in een mooie fotoserie. Tijdens de fotoserie kan het leuk zijn iets mee te nemen dat voor jullie betekenis heeft, iets dat echt bij jullie past. Dit geeft iets extra persoonlijks aan de foto’s. Dit kan natuurlijk ook bereikt worden door een locatie te kiezen waar jullie een speciaal gevoel bij hebben.


Huwelijksaanzoek vastleggen

Ben je van plan om je vriend of vriendin ten huwelijk te vragen? Vraag hem of haar dan tijdens een loveshoot! Super origineel en het leukste is dat de reactie van je vriend of vriendin wanneer je DE vraag stelt ook nog eens vastgelegd wordt. Dit levert altijd leuke, gelukkige, verbaasde en vooral mooie foto’s op. Want je vriend of vriendin verwacht dit natuurlijk nooit! Extra leuk is het om deze foto’s ook te gebruiken voor jullie trouwkaart. Je bepaald zelf de locatie, setting en eventuele accessoires voor de loveshoot en wanneer je hem of haar gaat vragen. Natuurlijk willen we hierover met je meedenken om het aanzoek zo leuk mogelijk te maken.

Pre-wedding fotoshoot

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Dan is het leuk om een pre-wedding fotoshoot te laten maken van jullie liefde en de spannende tijd voor jullie trouwdag. Meestal is het voor een pre-wedding fotoshoot het mooiste om een locatie te kiezen die voor jullie speciaal is of waar jullie iets mee hebben. Ook is het leuk iets mee te nemen dat echt bij jullie past, iets speciaals dat echt bij jullie hoort. Wanneer wij ook jullie trouwreportage mogen fotograferen is een pre-wedding fotoshoot een leuke manier om elkaar alvast wat beter te leren kennen.


De foto’s van jullie pre-wedding fotoshoot kunnen ook gebruikt worden voor het ontwerpen van persoonlijke trouwkaarten. Wij helpen jullie graag met het ontwerp en het afdrukken van de kaarten, hier kunnen jullie meer over lezen bij persoonlijke trouwkaarten.

Maak nu een afspraak voor een leuke loveshoot.

Verras je vriend of vriendin met een leuke loveshoot of boek samen met je verloofde een pre-wedding fotoshoot op een mooie locatie naar keuze. Mail naar info@essenza-fotografie.nl wat jullie wensen zijn en wij nemen binnen een werkdag contact met jullie op voor het maken van een afspraak. Bellen kan op werkdagen natuurlijk ook naar 06-44107399. Wanneer wij op locatie zijn voor een fotoshoot of trouwreportage kan het zijn dat wij telefonisch minder bereikbaar zijn. In dat geval kunnen jullie ons het beste een mailtje sturen.