Love fotoshoot zandvlakte – Denice en Jeroen

Love fotoshoot zandvlakte – Denice en Jeroen

Love fotoshoot zandvlakte – Denice en Jeroen. Op een mooie zomerse avond had ik met Denice en Jeroen afgesproken op de zandvlakte bij ’t Harde voor het maken van een love fotoshoot. We maakten op verschillende plekken foto’s voor een leuke afwisseling in achtergronden voor de foto’s. De zon ging langzaam onder, waardoor de silhouet foto die Denice en Jeroen graag wilden laten maken, gemaakt kon worden. Hier alvast een klein voorproefje van de foto’s van de loveshoot.

Love fotoshoot Zandvlakte 't Harde Love fotoshoot Zandvlakte 't Harde Loveshoot Zandvlakte 't Harde Loveshoot Zandvlakte 't Harde Loveshoot Zandvlakte 't Harde

Love fotoshoot zandvlakte

Een loveshoot kunnen jullie laten maken wanneer jullie gaan trouwen (ook wel pre-wedding fotoshoot genoemd), maar ook wanneer jullie (nog) niet gaan trouwen, of al getrouwd zijn is een loveshoot leuk om te laten maken. Op ontspannen manier op de foto gaan en veel aandacht aan elkaar besteden, dat geeft de mooiste foto’s! De loveshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt op de zandvlakte bij ’t Harde. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een loveshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan wanneer jullie wat liefs tegen elkaar zeggen, of die verliefde blik naar elkaar. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een loveshoot? Kijk dan bij Loveshoot en Pre-wedding.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van jullie trouwreportage, lovefotoshoot en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.