Loveshoot Ommen bij de Sahara – Chris en Lisette

Loveshoot Ommen bij de Sahara – Chris en Lisette

Loveshoot Ommen bij de Sahara – Chris en Lisette. Dat een loveshoot ook heel leuk is om te doen wanneer je niet gaat trouwen bewijzen Chris en Lisette! Chris had Lisette een loveshoot cadeau gedaan omdat ze 6 jaar samen zijn. Wat een leuk cadeau! Op de dag van de fotoshoot waren ze precies 6 jaar samen, extra bijzonder dus! We spraken af in Ommen bij de Sahara, een locatie waar wij nog niet eerder geweest waren, maar wat is het daar mooi! Dit leuke stel en de mooie avondzon zorgden voor een leuke fotoshoot met onderstaande foto’s als resultaat.

loveshoot-ommen-001loveshoot-ommen-002loveshoot-ommen-003loveshoot-ommen-004loveshoot-ommen-005

Loveshoot Ommen

Een loveshoot kunnen jullie laten maken wanneer jullie gaan trouwen (ook wel pre-wedding fotoshoot genoemd), maar ook wanneer jullie (nog) niet gaan trouwen, of al getrouwd zijn is een loveshoot leuk om te laten maken. Op ontspannen manier op de foto gaan en veel aandacht aan elkaar besteden, dat geeft de mooiste foto’s! De loveshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de Sahara in Ommen. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Meppel of Hoogeveen. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een loveshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan wanneer jullie wat liefs tegen elkaar zeggen, of die verliefde blik naar elkaar. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een loveshoot? Kijk dan bij Loveshoot en Pre-wedding.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van jullie trouwreportage, lovefotoshoot en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.