Loveshoot Rheden – Danielle en Boaz

Loveshoot Rheden – Danielle en Boaz

Loveshoot Rheden – Danielle en Boaz – voorproefje. Vorig jaar hadden Danielle en Boaz een cadeaubon voor een fotoshoot bij ons gekregen en omdat ze nu bijna 5 jaar samen waren was dit een mooi moment om de fotoshoot te laten maken. Dat een loveshoot ook heel leuk is wanneer er geen trouwplannen zijn bewees dit leuke stel wel. Het werd een loveshoot in de avondzon, op een prachtige locatie in een natuurgebied in Rheden. Zo mooi om de leuke momenten en liefde tussen dit stel vast te mogen leggen. Hier alvast een voorproefje van de foto’s. Danielle en Boaz, bedankt voor de leuke fotoshoot!

loveshoot rheden loveshoot rheden loveshoot rheden loveshoot rheden loveshoot rheden

Loveshoot Rheden

Een loveshoot kunnen jullie laten maken wanneer jullie gaan trouwen (ook wel pre-wedding fotoshoot genoemd), maar ook wanneer jullie (nog) niet gaan trouwen, of al getrouwd zijn is een loveshoot leuk om te laten maken. Op ontspannen manier op de foto gaan en veel aandacht aan elkaar besteden, dat geeft de mooiste foto’s! De loveshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in een natuurgebied in Rheden. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een loveshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan wanneer jullie wat liefs tegen elkaar zeggen, of die verliefde blik naar elkaar. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een loveshoot? Kijk dan bij Loveshoot en Pre-wedding.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van jullie trouwreportage, lovefotoshoot en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.