Loveshoot ’t Harde – Tom en Kirsten

Loveshoot ’t Harde – Tom en Kirsten

Loveshoot fotoshoot ’t Harde – Tom en Kirsten. Wat is het toch mooi om echte liefde vast te leggen! In juli mogen we de bruiloft van Tom en Kirsten vastleggen. Als voorbereiding op de trouwdag was er eerst een pre-wedding fotoshoot bij de Zandverstuiving in ’t Harde. Naast het prachtige natuurgebied vol zand, heuvels en bos waren er ook genoeg mooie struiken volop in bloei, wat voor een leuke afwisseling in de foto’s zorgde. Tom en Kirsten, bedankt voor de leuke pre-wedding fotoshoot, we hebben nu al heel veel zin om jullie trouwdag vast te leggen! Hier alvast een voorproefje van de pre-wedding foto’s.

loveshoot-t-harde-001loveshoot-t-harde-002

Loveshoot ’t Harde

Een loveshoot kunnen jullie laten maken wanneer jullie gaan trouwen (ook wel pre-wedding fotoshoot genoemd), maar ook wanneer jullie (nog) niet gaan trouwen, of al getrouwd zijn is een loveshoot leuk om te laten maken. Op ontspannen manier op de foto gaan en veel aandacht aan elkaar besteden, dat geeft de mooiste foto’s! De loveshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in ’t Harde bij de Zandverstuiving. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een loveshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan wanneer jullie wat liefs tegen elkaar zeggen, of die verliefde blik naar elkaar. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een loveshoot? Kijk dan bij Loveshoot en Pre-wedding.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van jullie trouwreportage, lovefotoshoot en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.