fbpx

Loveshoot ’t Harde – Tom en Kirsten

Loveshoot ’t Harde – Tom en Kirsten

Loveshoot fotoshoot ’t Harde – Tom en Kirsten, voorproefje. In juli mogen we de bruiloft van Tom en Kirsten vastleggen. Als voorbereiding op de trouwdag hebben we eerst een mooie serie foto’s gemaakt tijdens de loveshoot bij de Zandverstuiving in ’t Harde. Hier alvast een klein voorproefje van de foto’s van de loveshoot. Bekijk meer foto’s van het voorproefje van deze loveshoot op onze speciale trouwfotografie website Jullie Trouwfotografie.

loveshoot-t-harde-001loveshoot-t-harde-002

Loveshoot ’t Harde

Een loveshoot kunnen jullie laten maken wanneer jullie gaan trouwen (ook wel pre-wedding fotoshoot genoemd), maar ook wanneer jullie (nog) niet gaan trouwen, of al getrouwd zijn is een loveshoot leuk om te laten maken. Op ontspannen manier op de foto gaan en veel aandacht aan elkaar besteden, dat geeft de mooiste foto’s! De loveshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in ’t Harde bij de Zandverstuiving. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een loveshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan wanneer jullie wat liefs tegen elkaar zeggen, of die verliefde blik naar elkaar. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een loveshoot? Kijk dan bij Loveshoot en Pre-wedding.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van jullie trouwreportage, lovefotoshoot en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.