Loveshoot zandvlakte ’t Harde – Melissa en Jorin

Loveshoot zandvlakte ’t Harde – Melissa en Jorin

Loveshoot zandvlakte ’t Harde – Jorin en Melissa, voorproefje. Vorig jaar hadden Melissa en Jorin een cadeaubon t.w.v. en loveshoot gewonnen tijdens het Wishes and Weddings event bij de Havixhorst in Meppel. En nu was het een mooi moment om de loveshoot te maken. We hadden afgesproken op de zandvlakte bij ’t Harde. Voor de fotoshoot hadden ze een picknickmand en andere accessoires meegenomen. Zo mooi om echte liefde vast te leggen! Hier alvast een voorproefje van de foto’s. Melissa en Jorin, bedankt voor de leuke fotoshoot!

Loveshoot zandvlakte 't Harde Loveshoot zandvlakte 't Harde Loveshoot zandvlakte 't Harde Loveshoot zandvlakte 't Harde Loveshoot zandvlakte 't Harde Loveshoot zandvlakte 't Harde

Loveshoot zandvlakte ’t Harde

Een loveshoot kunnen jullie laten maken wanneer jullie gaan trouwen (ook wel pre-wedding fotoshoot genoemd), maar ook wanneer jullie (nog) niet gaan trouwen, of al getrouwd zijn is een loveshoot leuk om te laten maken. Op ontspannen manier op de foto gaan en veel aandacht aan elkaar besteden, dat geeft de mooiste foto’s! De loveshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de zandvlakte in ’t Harde. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een loveshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan wanneer jullie wat liefs tegen elkaar zeggen, of die verliefde blik naar elkaar. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een loveshoot? Kijk dan bij Loveshoot en Pre-wedding.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van jullie trouwreportage, lovefotoshoot en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.