Mini zwangerschapsfotoshoot Judith in Pesse | Fotograaf Hoogeveen

Mini zwangerschapsfotoshoot Judith in Pesse | Fotograaf Hoogeveen

Judith stuurde ons een mail met een specifieke wens voor een zwangerschapsfoto. Ze wilde haar man verrassen voor Vaderdag met een mooie low key foto. Ze had zelf al een goed idee wat ze wilde en vroeg of dit bij ons mogelijk was, omdat we normaal gesproken op locatie fotograferen. Dit soort fotografie doen we niet zoveel omdat wij geen studio hebben, maar het is wel heel leuk! En prima te maken in een donkere kamer met onze mobiele studiospullen. Dus maakten we een afspraak voor een mini zwangerschapsfotoshoot bij de ouders van Judith thuis in Pesse. Ze hadden de kamer al verduisterd en na het klaarzetten van onze spullen was het tijd om de foto’s te maken. Judith poseerde mooi en haar zwangere buik zag er prachtig uit! Judith, veel plezier met de foto en veel geluk gewenst met je gezin!

Referentie:

“Ik had een specifieke wens voor een zwangerschapsfoto, deze is zeer mooi in vervulling gegaan! Essenza luistert echt naar je wens!” Judith

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.