Newbornfotografie: Pasgeboren meisje – Zwolle, Overijssel | Fotograaf Zwolle

Newbornfotografie: Pasgeboren meisje – Zwolle, Overijssel | Fotograaf Zwolle

Vijf dagen na de geboorte mochten wij deze kleine meid fotograferen en een newborn fotoreportage maken. Bij binnenkomst lag ze lief te slapen in haar wandelwagen met haar beide handjes achter haar hoofd, een mooi foto moment. Ze stond met haar wandelwagen vlakbij een raam, waar de lichtval werkelijk prachtig was! Na enige tijd gingen haar ogen ogen en keek ze volop rond. Natuurlijk wel iedere keer haar ogen weer dicht knijpend wanneer de camera op haar gericht was… Alsof ze het erom deed! Maar met een beetje geduld zijn een serie hele lieve foto’s gemaakt. De ouders wilden uiteraard ook foto’s van het gezin, waarbij vooral de ‘zoensessie’, zoals de moeder dit noemde, erg in de smaak viel.

Toen we de babykamer binnen kwamen werden we ook helemaal blij. Zo’n leuke kamer vol met vrolijk gekleurde details! Zo stond er een kastje met felgekleurde knoppen en was er een leuke, subtiele muurdecoratie. Erg leuk om ook deze details vast te leggen, net als de knuffels, schoentjes en kleine klompjes die we zagen staan. De mooie lichte vloer leende zich ook perfect om een aantal foto’s met een felgekleurd roze kleedje te maken die wij meegenomen hadden. Het meisje lag op het roze kleedje samen met één van haar knuffels, als in een soort nestje. Besloten werd om het roze kleedje een terugkerend attribuut te laten zijn in alle fotoshoots die wij komend jaar van haar mogen maken. Dit zijn er zes omdat haar ouders hebben gekozen het eerste levensjaar van de kleine meid vast te laten leggen. Superleuk om de groei een jaar lang te volgen. Wij kijken dan ook al uit naar de volgende fotoshoot!

Referentie:

“Lieve kleine meid, daar ben je dan! Tijdens deze fotoshoot overheerste het gevoel van trots. Geweldig om zo vlak na de geboorte deze prachtige foto’s te laten maken. Voor ons, maar ook straks voor onze dochter een fantastische herinnering” Zonder naamsvermelding

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.