Newborn fotoreportage Fieke, 9 dagen oud in Zwolle | Fotograaf Zwolle

Newborn fotoreportage Fieke, 9 dagen oud in Zwolle | Fotograaf Zwolle

Eerder mochten we al een aantal fotoshoots van het eerste kindje van dit leuke stel vastleggen (zie babyfotografie het eerste jaar vastgelegd). En nu hun tweede kindje geboren is, mogen we ook het eerste levensjaar van haar vastleggen. Fieke was tijdens haar newbornfotoshoot 9 dagen oud. En bleek al een echt fotomodel te zijn. Rustig lag ze lekker op de kleedjes die we mee hadden genomen. Haar grote zus Sonne mocht natuurlijk ook met haar op de foto. En wat deden beide meisjes het goed! Na gezinsfoto’s gemaakt te hebben was het na een aantal uren voor ons weer tijd om te gaan. We kijken nu al uit naar de volgende fotoshoot!

Referentie:

“Onze dochter Sonne hebben wij in het eerste jaar een aantal keer laten fotograferen door Essenza Fotografie. Prachtige foto’s, dus foto’s van onze nieuwe aanwinst mochten uiteraard niet ontbreken. Toen Fieke negen dagen oud was het dan zover, haar eerste echte fotoshoot! Essenza Fotografie had allerlei attributen meegebracht en al snel was de babykamer omgetoverd tot een professionele studio. Ondanks het heen en weer gewandel van ons oudste meisje lieten de dames van Essenza Fotografie zich niet afleiden. Er werden veel foto’s gemaakt en….het resultaat is wederom fantastisch!” Irinne en Jeroen

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.