Newborn fotoshoot Hattem – Joël

Newborn fotoshoot Hattem – Joël

Newborn fotoshoot Hattem – Joël. Na een aantal jaren geleden de prachtige bruiloft van Hans en Bettina te hebben mogen vastleggen, volgde een zwangerschapsfotoshoot, een kraamreportage, en nu de newborn fotoshoot van kleine Joël.
Tijdens de kraamreportage waren de mooie ‘normale’ momenten samen als nieuw gezin vastgelegd. En bij de aanvulling met deze newborn fotoshoot werden mooie pure newborn foto’s van Joël alleen en samen met zijn trotse ouders gemaakt.
Lekker thuis in de vertrouwde omgeving. Joël deed het hartstikke goed, en ookal moest hij even huilen, na een voeding bij zijn mama was hij weer even tevreden. Hans en Bettina, bedankt voor weer een leuke en gezellige fotoshoot.
Geniet van dit voorproefje!

Newborn fotoshoot Hattem Newborn fotoshoot Hattem Newborn fotoshoot Hattem Newborn fotoshoot Hattem Newborn fotoshoot Hattem

Babyfotoshoot Hattem

Een baby fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Zeker bij een newborn fotoshoot die altijd bij jullie thuis gemaakt wordt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Hattem. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Eventueel hebben we een daglichtlamp mee die continue zacht licht geeft en die we kunnen pakken wanneer dat nodig is. We nemen altijd een aantal doeken, mandjes en kleedjes mee. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Hattem, Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.