Newborn fotoshoot in Hattem – Karin, René, Roan en Irsa

Newborn fotoshoot in Hattem – Karin, René, Roan en Irsa

Newborn fotoshoot in Hattem – Karin, René, Roan en Irsa. Een tijdje geleden kregen we een hele leuke mail. Een aantal jaren geleden mochten we de newborn fotoshoot van Roan vastleggen. En nu dochter Irsa verwacht werd wilden Karin en René graag weer een newborn fotoshoot vastleggen. Nadat Irsa geboren was maakten we een afspraak en kwamen we bij Karin en René thuis voor de newborn fotoshoot. We hebben een aantal soortgelijke foto’s gemaakt, en natuurlijk een mooie fotoserie van Irsa alleen, het complete gezin en de twee kinderen samen.

Roan had zijn ‘eigen’ camera en fotografeerde zijn zusje dan ook enthousiast. Zulke leuke momenten om vast te leggen! Het werd een leuke en ontspannen fotoshoot, met onderstaande foto’s als resultaat. Karin en René, bedankt voor de leuke fotoshoot!

newborn-fotoshoot-hattem-fotograaf-zwolle-02 newborn-fotoshoot-hattem-fotograaf-zwolle-03 newborn-fotoshoot-hattem-fotograaf-zwolle-04 newborn-fotoshoot-hattem-fotograaf-zwolle-05

Newborn fotoshoot in Hattem

Een baby lifestyle fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Hattem. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby lifestyle fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Hattem, Overijssel, Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.