Newborn fotoshoot in Zwolle – Nathalie, Arjan, Anouk en Stef

Newborn fotoshoot in Zwolle – Nathalie, Arjan, Anouk en Stef

Newborn fotoshoot in Zwolle – Nathalie, Arjan, Anouk en Stef. Een aantal jaren geleden mochten we Nathalie, Arjan en hun dochter Anouk ook al vast leggen in een gezinsfotoshoot. En nu Stef geboren was mochten we de newborn fotoshoot maken. Hij deed het geweldig en sliep lekker, met tussendoor een grote gaap. In de kamer van zijn grote zus Anouk zijn de foto’s gemaakt vanwege de mooie lichtinval. Nathalie en Arjan, bedankt voor de leuke fotoshoot en veel geluk samen met Anouk en Stef!

001-babyfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 002-babyfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 003-babyfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 004-babyfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 005-babyfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 008-babyfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 009-babyfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 010-babyfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 012-babyfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 013-babyfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 014-babyfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie 015-babyfotoshoot-zwolle-essenza-fotografie

Newborn fotoshoot in Zwolle

Een baby lifestyle fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Zwolle. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby lifestyle fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Overijssel, Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.