Newborn fotoshoot Stijn bij zijn trotse ouders Deborah en Robin thuis in Zwolle

Newborn fotoshoot Stijn bij zijn trotse ouders Deborah en Robin thuis in Zwolle

Toen de kleine Stijn 6 dagen oud was mocht hij samen met zijn trotse ouders Deborah en Robin op de foto tijdens een newborn fotoshoot. De foto’s zijn bij het gezin thuis gemaakt. De eerste serie maakten we bij Deborah en Robin op de slaapkamer waar Stijn bij onze aankomst nog heerlijk in zijn wiegje lag te slapen. Na de eerste serie slapende foto’s in zijn wieg werd hij voorzichtig door Deborah uit zijn wiegje gehaald en mocht hij samen met zijn ouders op de foto. Hier was hij het niet direct helemaal mee eens en een beetje boze blik volgde toen hij kusjes kreeg van zijn ouders. Gelukkig al snel gevolgd door een lieve blik. Naast mooie foto’s van Stijn samen met zijn ouders, werden er ook foto’s van hem alleen en van zijn handjes en voetjes gemaakt. Tussendoor kreeg hij even voeding en dat gaf ons wat tijd om nog een aantal detailfoto’s te maken van de babykamer van Stijn. Waarna de laatste serie newbornfoto’s gemaakt werden. Deborah en Robin, bedankt voor de leuke fotoshoot!

Referentie:

“Wat een positieve ervaring hebben wij met de newborn fotoshoot die we hebben gedaan bij Essenza Fotografie. Er werd alle tijd genomen voor de shoot, waardoor zowel wij als Stijn helemaal relaxed en ontspannen konden zijn. Er was veel ruimte voor onze eigen ideeën, maar de inbreng en instructies van de fotograaf waren ook prima. En het resultaat mag er zijn; de foto’s zijn prachtig gevonden en vormen voor ons een hele speciale herinnering aan de eerste dagen samen met onze kleine vent, toen hij echt nog heel klein was. Nogmaals bedankt voor de hele positieve ervaring en de prachtige foto’s!” Deborah en Robin

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.