Newbornfotoshoot Roan en trotse ouders Karin en René – Hattem

Newbornfotoshoot Roan en trotse ouders Karin en René – Hattem

Voor de geboorte van Roan hadden Karin en René al contact opgenomen over dat zij alvast graag een babyfotoshoot wilden boeken voor wanneer de kleine geboren zou worden. We spraken af dat wij de uitgerekende datum in onze agenda zouden noteren zodat we rekening konden houden met de newnborn fotoshoot rondom deze datum. Een aantal dagen nadat Karin en René ons hadden benaderd werden we gebeld door de moeder van Karin, of het ook mogelijk was dat zij de babyfotoshoot die Karin en René geboekt hadden cadeau kon geven. Natuurlijk! Dus zo werden de aanstaande ouders verrast met een leuke cadeaubon voor de fotoshoot die ze zelf al graag wilden.

Nadat Roan geboren was kwamen we bij Karin en René thuis om de babyfotoshoot te maken. Roan had mooie kleding aan en Karin en René keken liefdevol naar hun zoon. Zo mooi om vast te mogen leggen! Er werden in de woonkamer veel foto’s van Roan alleen en samen met zijn ouders gemaakt, net als detailfoto’s van de grote hoeveelheid kaarten en leuke shirtjes die daar te zien waren. Wat direct opviel was een shirtje met de tekst “cycling skills loading… 45% Please wait” Met twee ouders die altijd aan wielrennen hebben gedaan is dit shirtje natuurlijk heel toepasselijk! Het tweede gedeelte van de fotoshoot is gemaakt in de babykamer van Roan, een leuke kamer met super leuke details. Karin en René, bedankt voor de leuke fotoshoot en veel geluk samen met Roan!

Referentie:

“Via internet vonden we de website van Essenza Fotografie. Het complete pakket voor een newborn fotoshoot sprak ons erg aan. Daarnaast vonden we het fijn dat de fotografen gewoon naar ons huis kwamen, zodat Roan gewoon in zijn eigen omgeving kon blijven. Tijdens de fotoshoot bleef Roan lekker ontspannen zodat de fotografen goed hun werk konden doen. En het resultaat mag er wezen! We zijn erg blij dat we de fotoshoot hebben laten maken, zo hebben we Roan en ons gezinnetje heel mooi op beeld staan. Leuk voor nu en leuk voor later.” Karin en René

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.