Nieuwsbrief december 2012 – Fijne feestdagen!

Nieuwsbrief december 2012 – Fijne feestdagen!

Onze nieuwsbrief is weer verzonden en omdat de inhoud hiervan vernieuwd is, staat hij voor één keer op onze blog. Wil je onze nieuwsbrief ook ontvangen? Klik dan door naar contact en schrijf je direct in! Onze nieuwsbrief ontvang je maximaal 4 keer per jaar.

Nieuwsbrief december 2012

Het wordt alweer kouder buiten en kerst en oud en nieuw komen er weer aan. Naast alle gezelligheid is het ook tijd voor een aantal veranderingen binnen Essenza Media. Zo gaat onze nieuwsbrief vanaf nu alleen over fotografie en lees je 4 keer per jaar het laatste nieuws, zie je de nieuwste foto’s en ben je als eerste op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen. En onze nieuwsbrief is niet het enige dat nieuw is…

Vernieuwde website Essenza Fotografie

Wanneer je een fotoshoot bij ons hebt laten maken dan wist je het al… Onze website www.essenza-fotografie.nl is compleet vernieuwd! Met veel meer informatie, duidelijke prijzen, referenties van klanten en vooral veel leuke fotoshoots. Ook het blog gedeelte op de website is nieuw. Hier staat het laatste nieuws en is het verhaal achter de fotoshoots en trouwreportages (met veel foto’s!) te lezen. Berichten die je hier leuk vindt kan je vanaf nu ook direct delen met je vrienden en familie door deze via de Facebook ‘like’ knop te delen! Ga dus naar www.essenza-fotografie.nl en bekijk de vernieuwde website zelf.

Vier de Liefde 12-12-12 – Bijzondere trouwreportage

Op woensdag 12 december 2012 was het zover, het landelijke Vier de Liefde, waarbij in iedere provincie een bruidspaar is getrouwd dat zich vanwege hun financiële situatie geen mooie bruiloft kon veroorloven. Vier de Liefde is een samenwerking tussen Ontdek een Kasteel, Bruid & Bruidegom Magazine en de Voedselbank. Voor de provincie Drenthe mochten wij de trouwdag van het bruidspaar Carla en Jan vastleggen. Hieronder alvast een voorproefje van de fotografie. Hou de blog op onze website in de gaten voor de complete trouwreportage!

Serious Request 2012

Dit jaar zet Serious Request zich in om babysterfte wereldwijd tegen te gaan en hier willen we graag aan bijdragen. Daarom geven we een deel van het bedrag van iedere babyfotoshoot in de maanden november en december aan Serious Request! Zo krijgen jullie mooie foto’s van jullie baby en helpen jullie tegelijkertijd mee om baby’s wereldwijd een kans te geven. Ook wanneer je zwanger bent is een babyfotoshoot alvast te boeken voor volgend jaar. Boeken kan tot 21 december!

Hoe werkt dit precies en wat krijgen jullie allemaal bij een babyfotoshoot? Je leest het hier: Serious Request.

Terugblik op 2012

Afgelopen jaar was een jaar vol met leuke fotoshoots. Bekijk de blog op onze website om deze fotoshoots te bekijken en leuke acties te zien.

Like ons ook op Facebook voor meer nieuwtjes en leuke acties. En… zoek je nog een leuk en origineel Kerstcadeau? Een cadeaubon voor een fotoshoot is een leuk en origineel cadeau! Deze is al te bestellen vanaf 25 euro.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Groetjes,

Ester en Miranda

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.