Opening Intertoys Hoogeveen

Opening Intertoys Hoogeveen

Opening Intertoys Hoogeveen. Ben je er al geweest? De Intertoys aan de Hoofdstraat is helemaal verbouwd en wij kunnen zeggen… Dat is heel mooi geworden! Een maand lang werd er druk verbouwd bij de Intertoys Hoogeveen. De muren tussen het vertrouwde en het naastgelegen pand – waar eerder de Marskramer zat – werden gesloopt, het plafond en de muren geverfd, een nieuwe vloer gelegd en er werd gewerkt aan de elektriciteit. Waarna het team de verdubbelde ruimte omtoverde tot een bijna magische ruimte gevuld met heel veel speelgoed en beleving. Een piraat van Lego, een hele grote Schleich giraf, discoballen aan het plafond en kinderen kunnen spelen bij een Lego speeltafel. Toen de eerste kinderen de vernieuwde winkel zagen, zeiden de reacties alles. “Wauw! Ik wil hier wel wonen!” Klonk het enthousiast door de winkel. En zeg nou zelf… Welk kind wil dat nou niet!

Winkel opening
De winkel werd feestelijk geopend door de kleinkinderen van Chien, die voor velen een bekend gezicht in de winkel was. Na dertig jaar bij de Intertoys gewerkt te hebben, is zij helaas afgelopen najaar na een ziekbed overleden. Met de opening van de winkel door haar kleinkinderen was zij er toch in gedachten bij. Dat was een extra bijzonder moment voor het team en haar familie. Zo mooi hoe haar kleinkinderen het lint doorknipten en de winkel openden voor de al wachtende mensen. En dat waren er veel! Het was meteen gezellig druk in de winkel en zelfs Pikachu kwam even naar de winkel om alle kinderen te ontmoeten en op de foto te gaan.

Blije gezichten zagen we overal. Kinderen die een plekje hadden gezocht tussen de knuffels om even een boekje te lezen, opa’s en oma’s die hun kleinkinderen kennis lieten maken met spelletjes die zij nog kenden van vroeger. Of andersom… Kinderen die hun ouders introduceerden in de wondere wereld van het speelgoed van nu. Hoe dan ook, overal werd vol verwondering gekeken naar al het speelgoed én hoe mooi de winkel was geworden. Bij de Lego speeltafel werd er ook al meteen volop gebouwd. Torens en huisjes werden gemaakt terwijl de ouders in de (lange!) rij stonden voor de kassa. Gele big shoppers vol speelgoed verlieten de winkel en kinderen kregen een gratis Intertoys bal. Geweldig om zoveel blije gezichten te zien!

Kom je ook snel kijken?
Hieronder zie je een kleine sfeerimpressie van eerst de verbouwing en daarna de winkel opening Intertoys Hoogeveen. Kom je ook snel een kijkje nemen in de speelgoedwinkel? Niet alleen super leuk voor de kinderen, maar stiekem ook heel leuk voor volwassenen met alle Lego, puzzels en multimedia! Hou zeker de Facebook pagina van Intertoys Hoogeveen in de gaten om niets te missen!

 

Opening Intertoys Hoogeveen

Fotoreportage van de verbouwing en winkel opening Intertoys Hoogeveen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.