Overige tarieven & praktische informatie

jubileum 10 jaar essenza fotografie
jubileum 10 jaar essenza fotografie
jubileum 10 jaar essenza fotografie
jubileum 10 jaar essenza fotografie
jubileum 10 jaar essenza fotografie
jubileum 10 jaar essenza fotografie
jubileum 10 jaar essenza fotografie
jubileum 10 jaar essenza fotografie
jubileum 10 jaar essenza fotografie
jubileum 10 jaar essenza fotografie
jubileum 10 jaar essenza fotografie

Overige tarieven & praktische informatie

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. De genoemde prijs geldt per stuk, tenzij anders aangegeven.

Voor het fotograferen op een zaterdag of ’s avonds vanaf 18:00 uur geldt een toeslag van 35,00 euro bovenop de normale prijs.

De eerste 40 kilometer buiten Zwolle of Hoogeveen zijn gratis, daarna geldt een tarief van 0,25 euro per kilometer.

Wanneer een fotoshoot uitloopt en langer duurt als in eerste instantie afgesproken zullen wij je daarvan op de hoogte brengen. Voor elk half uur dat de fotoshoot uitloopt, wordt 25,00 euro extra in rekening gebracht.

De eerste 15 minuten van een fotoshoot worden gebruikt voor het bespreken van de fotoshoot en het opzetten van benodigd materiaal.

Het annuleren van een fotoreportage kan tot 24 uur voor de afspraak. Wordt er binnen deze 24 uur afgezegd dan zal de helft van de prijs van de fotoshoot in rekening worden gebracht vanwege de tijd die wij vrijhouden in onze agenda. Wordt de fotoshoot vlak van tevoren (binnen 3 uur voor de fotoshoot plaats zal vinden) verzet naar een andere datum dan zullen we, vanwege het vrijhouden van de tijd van de fotoshoot, de helft van het bedrag van de fotoshoot bovenop de normale prijs van de fotoshoot in rekening brengen. Uitzondering hierop is als door ziekte of andere bijzondere omstandigheid wordt afgezegd. Er zal dan kosteloos een nieuwe afspraak gemaakt worden. Wij vragen in dat geval het bedrag van de fotoshoot wel direct te betalen. De nieuwe afspraak is vervolgens kosteloos. Bij het niet komen opdagen zonder afzegging wordt het volledige bedrag van de fotoshoot in rekening gebracht.

Bij trouwreportages werken wij met een aanbetaling van 20% bij het boeken, 30% drie weken voor de bruiloft en de overige 50% na de trouwdag. Dit is omdat wij de datum van jullie trouwdag lang van tevoren reserveren. Hierdoor kan er geen andere reportage op die dag gepland worden.

Het annuleren van een trouwreportage is mogelijk. De eerste aanbetaling van 20% van het bedrag betalen jullie in dit geval wel wanneer jullie annuleren langer dan 3 maanden voor de bruiloft. Annuleren jullie binnen 3 maanden voor jullie bruiloft? Dan betalen jullie de eerste 20% + 30% aanbetaling. Dit is omdat wij de datum van jullie trouwdag lang van tevoren reserveren. Hierdoor kunnen er op deze datum geen andere opdrachten of trouwreportage worden ingepland. Wanneer binnen 4 weken voor de bruiloft geannuleerd wordt, dan zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden. Moeten jullie de trouwreportage annuleren vanwege een bijzondere omstandigheid, dan zal gekeken worden naar mogelijkheden om zonder extra kosten op de nieuwe trouwdatum alsnog jullie trouwdag te fotograferen.

Betalingen van fotoshoots dienen binnen 2 weken na de fotoshoot te worden betaald via bankgiro. Jullie ontvangen altijd van ons een factuur voor het te betalen bedrag.

Na de fotoshoot komen de gemaakte foto’s binnen 2 tot 3 weken op een beveiligde online fotogallery te staan. Hier kunnen jullie de foto’s kiezen die bij jullie pakket inbegrepen zijn en eventuele nabestellingen plaatsen.

Eventuele nabestellingen (zoals foto afdrukken) worden via de online fotogallery aan ons doorgegeven, waarna je een factuur ontvangt voor het te betalen bedrag. Na betaling ontvang je binnen de afgesproken termijn de bestelde foto producten.

De gemaakte foto’s tijdens alle portret fotoshoots, trouwreportages en babyfotografie blijven eigendom van Essenza Fotografie en mogen door ons gebruikt worden als promotiemateriaal op onze websites, op promotiepagina’s op internet, op onze social media pagina’s en in drukwerk ter promotie van Essenza Fotografie of Essenza Media. Wanneer je dit liever niet hebt kan je dit vooraf via e-mail aan ons door te geven. Wij zullen deze wens respecteren en deze foto’s in dat geval niet tonen in ons promotiemateriaal.

Wij behouden de copyright op alle door Essenza Fotografie gemaakte foto’s. Ook op de foto’s die digitaal in hoge resolutie op cd/dvd bij de fotoshoots inbegrepen zitten of extra als digitale foto in hoge resolutie worden aangeschaft. Deze foto’s mogen voor privé doeleinden worden gebruikt, inclusief het gebruik op social media websites en een eigen webpagina. Het commercieel gebruiken van door ons gemaakte foto’s mag nooit zonder naamsvermelding en vooraf schriftelijke toestemming te hebben gevraagd aan Ester of Miranda van Essenza Fotografie.