Persoonlijke trouwkaarten

Persoonlijke trouwkaarten

Vinden jullie een trouwkaart met jullie foto(‘s) erop ook veel leuker dan een standaard kaart die je bij een winkel of drukkerij kan kopen? Dan helpen wij jullie graag om de perfecte kaart voor jullie te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van foto’s gemaakt tijdens jullie pre wedding fotoshoot op de kaarten.


Ook is het mogelijk jullie trouwkaarten extra uniek te maken door er net iets extra’s bij te doen of aan te hangen of te kiezen voor een bijzonder formaat kaart of een kaart die op een bijzondere manier gevouwen is. Dit is vooral geweldig wanneer jullie bruiloft een thema heeft. Uiteraard kan jullie themakleur(en) in de kaarten terugkomen, maar ook kan met materialen gewerkt worden die op jullie trouwdag worden gebruikt of geassocieerd worden met jullie thema. Of er kan een hanger aan de kaart gemaakt worden met iets dat te maken heeft met jullie trouwdag.

Trouwkaart pakketten

Combineer jullie loveshoot met een trouwkaart ontwerp

Trouwkaart Basis

– Ontwerp trouwkaart
– Formaat, vormen en kleuren naar keuze
– Foto’s pre-wedding fotoshoot op de kaart mogelijk
– Excl. drukkosten (afhankelijk van aantal)


Ontwerpkosten in combinatie met een pre-wedding fotoshoot naar keuze:

Trouwkaart ontwerp | € 50,00

Loveshoot & Trouwkaart

– 1 x loveshoot “Basis”
– Duur: 1,5 – 3 uur
– Locatie naar keuze

– 5 digitale foto’s op cd
– Accordeonboekje
– Ontwerp trouwkaart
– Excl. drukkosten (afhankelijk van aantal)


Loveshoot + trouwkaart | € 225,00

Combinatie met trouwreportage € 175,00

Ontwerp kosten en afdrukkosten

In de bovenstaande trouwkaarten pakketten is de prijs voor het ontwerp van de kaarten genoemd. Afdrukkosten zijn afhankelijk van het aantal kaarten dat jullie nodig hebben, maar ook van het gekozen materiaal, het formaat van de kaarten, bijzondere wensen zoals een aparte vorm of vouwwijze, of extra materialen om bijvoorbeeld aan de kaarten te hangen. We maken voor het ontwerp van jullie trouwkaarten daarom altijd een offerte op maat voor het ontwerp en voor de afdrukkosten.

Meer weten over het ontwerpen van trouwkaarten?

Tijdens het kennismakingsgesprek over trouwfotografie vertellen wij jullie ook graag de mogelijkheden voor het ontwerpen van persoonlijke trouwkaarten. Mail ons voor een afspraak naar info@essenza-fotografie.nl of bel naar 06-44107399. Het kan zijn dat we door een fotoshoot of trouwreportage hebben niet direct telefonisch bereikbaar zijn. In dat geval kan je het beste een mail sturen, die wij binnen een werkdag zullen beantwoorden.