Portret illustratie Siep & Lida – Realistisch portret

Portret illustratie Siep & Lida – Realistisch portret

Een heel persoonlijk en uniek cadeau, een portret illustratie. Deze realistische illustratie is gemaakt als cadeau voor Siep en Lida op basis van een aangeleverde foto. Deze werd nog iets bewerkt voordat begonnen werd aan de uitwerking, zodat de compositie voor de illustratie ideaal was en het mooiste beeld zou ontstaan. Na goedkeuring van de nieuwe compositie werd begonnen aan de uitwerking, waarbij vooral veel details terug moesten komen in de digitale tekening. Het tekenen van dit realistische portret heeft dan ook wat tijd gekost, maar dan heb je ook wat!

De digitale illustratie is vervolgens afgedrukt op A2 formaat en ingelijst voordat deze cadeau werd gegeven aan Siep en Lida, die de illustratie direct dezelfde avond nog aan de muur hebben gehangen! Zij hebben ons zelf laten weten dat zij er heel blij mee zijn en er veel leuke reacties op krijgen. Daar doen we het voor!

Referentie:

“Wij zijn heel erg tevreden met de portret illustratie die door Essenza Fotografie van ons is gemaakt, wij waren blij verrast met het resultaat, de gelijkenis is verbluffend! Essenza Fotografie heeft geweldig werk afgeleverd.” Siep & Lida

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.