Pre-wedding fotoshoot Anneke en Jan-willem & ontwerp persoonlijke trouwkaart – Ruinerwold

Pre-wedding fotoshoot Anneke en Jan-willem & ontwerp persoonlijke trouwkaart – Ruinerwold

Anneke ontmoetten we op de bruidsbeurs BruiloftENZO eind vorig jaar. Zij en haar vriend Jan-willem gaan trouwen en zochten nog een fotograaf om hun trouwdag vast te leggen. We spraken af bij het stel op de boerderij voor een kennismakingsgesprek en al snel kwam naar voren dat zij ook graag een leuke, persoonlijke trouwkaart zouden willen met hun eigen foto’s erop. Foto’s gemaakt op de boerderij natuurlijk! Tijdens de pre-wedding fotoshoot stond een gedeelte van de koeien op stal en een gedeelte van de koeien in de wei. Besloten werd om een rondje te lopen en tussentijds te fotograferen. We begonnen in de stal, waar één van de koeien wel heel nieuwsgierig naar mij en de camera keek. Deze nieuwsgierigheid kwam terug bij de koeien die in het weiland stonden. Deze volgden ons op de voet en bleven mooi kijken tijdens het fotograferen. Wat voor mooie foto’s zorgde. Na foto’s gemaakt te hebben bij de favoriete koe van Anneke liepen we naar de paarden om vervolgens nog een aantal foto’s te maken op de hooizolder waar een poes met een aantal kittens verbleven. Zo leuk al die verschillende hoeken en achtergronden op de boerderij! De bruiloft van Anneke en Jan-willem zal op dezelfde locatie zijn en wij kunnen nu al niet wachten!

Van de foto’s gemaakt tijdens de pre-wedding fotoshoot hebben we een persoonlijke trouwkaart mogen ontwerpen. Het uitgangspunt waren de foto’s en de tekst die op de kaart zou komen. Onze vormgeefster Ester heeft hiervan een ontwerp gemaakt waarbij de trouwdatum verwerkt is in een oormerk. Natuurlijk helemaal passend bij de boerderij! Na het versturen van de kaarten kregen we van Anneke en Jan-willem een lieve mail waarin stond dat zij hele leuke reacties hadden ontvangen op de kaart en dat de gasten vonden dat de foto’s en het ontwerp van de kaart helemaal bij het stel past. Daar doen we het natuurlijk voor!

Copyright op alle foto’s en afbeeldingen: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.