Pre-wedding fotoshoot in Staphorst | Koen en Karina

Pre-wedding fotoshoot in Staphorst | Koen en Karina

In mei mogen we de bruiloft van Koen en Karina vastleggen, maar eerst mochten we een leuke pre-wedding fotoshoot in Staphorst maken van dit stel. Foto’s die gebruikt zouden gaan worden voor het ontwerpen van zowel Save the Date kaarten als trouwkaarten. De dag van de pre-wedding shoot in Staphorst bij de Zwarte Dennen was het behoorlijk koud, maar dit was nauwelijks te merken aan Koen en Karina! Na ons halverwege de fotoshoot opgewarmd te hebben met warme thee was het tijd voor het tweede gedeelte van de fotoshoot. Een gedeelte van de foto’s zou gebruikt gaan worden voor de Save the Date kaarten en verzonden worden als kerstkaart en een deel van de foto’s gaat gebruikt worden voor de trouwkaarten. De Save the Date kaarten zijn inmiddels verstuurd en ontvangen door de gasten van Koen en Karina. Zodat we nu de eerste serie foto’s en het ontwerp van de Save the Date kaarten kunnen laten zien!

pre-wedding-fotoshoot-staphorst-001 pre-wedding-fotoshoot-staphorst-002 pre-wedding-fotoshoot-staphorst-003 pre-wedding-fotoshoot-staphorst-004 pre-wedding-fotoshoot-staphorst-005 pre-wedding-fotoshoot-staphorst-006 pre-wedding-fotoshoot-staphorst-007 pre-wedding-fotoshoot-staphorst-008 pre-wedding-fotoshoot-staphorst-009

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.