Pre-wedding fotoshoot ‘t Harde – Hans en Bettina

Pre-wedding fotoshoot ‘t Harde – Hans en Bettina

Pre-wedding fotoshoot ‘t Harde – Hans en Bettina. In oktober mogen we de bruiloft van Hans en Bettina vastleggen, maar daarnaast hadden zij gekozen voor een pre-wedding fotoshoot. De locatie van de fotoshoot is de Zandverstuiving in ‘t Harde. Door het tijdstip van de fotoshoot hadden we prachtig avondlicht, en dat gecombineerd met een leuk stel, echte liefde en veel gezelligheid resulteerde in onderstaande fotoserie.

pre-wedding-fotoshoot-gelderland-01 pre-wedding-fotoshoot-gelderland-02 pre-wedding-fotoshoot-gelderland-03 pre-wedding-fotoshoot-gelderland-04 pre-wedding-fotoshoot-gelderland-05 pre-wedding-fotoshoot-gelderland-06 pre-wedding-fotoshoot-gelderland-07 pre-wedding-fotoshoot-gelderland-08 pre-wedding-fotoshoot-gelderland-09 pre-wedding-fotoshoot-gelderland-10 pre-wedding-fotoshoot-gelderland-11 pre-wedding-fotoshoot-gelderland-12 pre-wedding-fotoshoot-gelderland-13

Pre-wedding fotoshoot zandverstuiving ’t Harde

Een pre-wedding fotoshoot kunnen jullie laten maken wanneer jullie gaan trouwen, maar ook wanneer jullie (nog) niet gaan trouwen, of al getrouwd zijn is een loveshoot leuk om te laten maken. Op ontspannen manier op de foto gaan en veel aandacht aan elkaar besteden, dat geeft de mooiste foto’s! De loveshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de zandverstuiving in ’t Harde. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Meppel of Hoogeveen. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een loveshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan wanneer jullie wat liefs tegen elkaar zeggen, of die verliefde blik naar elkaar. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een loveshoot? Kijk dan bij Loveshoot en Pre-wedding.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van jullie trouwreportage, lovefotoshoot en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.