fbpx

Pre-wedding fotoshoot zandverstuiving ’t Harde – Stephan en Sharon

Pre-wedding fotoshoot zandverstuiving ’t Harde – Stephan en Sharon

Pre-wedding fotoshoot zandverstuiving ’t Harde – Stephan en Sharon. Verliefde blikken, lieve woorden en mooie momenten waren er volop tijdens de pre-wedding fotoshoot van Stephan en Sharon bij de zandverstuiving in ’t Harde. Bekijk het hele voorproefje van de foto’s van deze pre-wedding fotoshoot op onze speciale trouwfotografie website: Jullie Trouwfotografie.

loveshoot-t-harde-001loveshoot-t-harde-002

Pre-wedding fotoshoot zandverstuiving ’t Harde

Een pre-wedding fotoshoot kunnen jullie laten maken wanneer jullie gaan trouwen, maar ook wanneer jullie (nog) niet gaan trouwen, of al getrouwd zijn is een loveshoot leuk om te laten maken. Op ontspannen manier op de foto gaan en veel aandacht aan elkaar besteden, dat geeft de mooiste foto’s! De loveshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de zandverstuiving in ’t Harde. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een loveshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan wanneer jullie wat liefs tegen elkaar zeggen, of die verliefde blik naar elkaar. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een loveshoot? Kijk dan bij Loveshoot en Pre-wedding.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van jullie trouwreportage, lovefotoshoot en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.