Pre-wedding fotoshoot zandverstuiving ’t Harde – Stephan en Sharon

Pre-wedding fotoshoot zandverstuiving ’t Harde – Stephan en Sharon

Pre-wedding fotoshoot zandverstuiving ’t Harde – Stephan en Sharon. We spraken met dit leuke stel af bij de zandverstuiving in ’t Harde voor een mini loveshoot. Het zou qua weer een wisselvallige dag worden, maar tijdens de fotoshoot was daar niets van te merken, de zon scheen volop. Tijdens de fotoshoot waren er heel veel verliefde blikken, lieve woorden en veel mooie momenten om vast te leggen. Hier alvast een voorproefje van de foto’s. Stephan en Sharon, bedankt voor de leuke fotoshoot!

loveshoot-t-harde-001loveshoot-t-harde-002

Pre-wedding fotoshoot zandverstuiving ’t Harde

Een pre-wedding fotoshoot kunnen jullie laten maken wanneer jullie gaan trouwen, maar ook wanneer jullie (nog) niet gaan trouwen, of al getrouwd zijn is een loveshoot leuk om te laten maken. Op ontspannen manier op de foto gaan en veel aandacht aan elkaar besteden, dat geeft de mooiste foto’s! De loveshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de zandverstuiving in ’t Harde. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een loveshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan wanneer jullie wat liefs tegen elkaar zeggen, of die verliefde blik naar elkaar. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een loveshoot? Kijk dan bij Loveshoot en Pre-wedding.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van jullie trouwreportage, lovefotoshoot en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.