Prewedding fotoshoot Annemiek en Wouter op locatie & zonsondergang fotoshoot

Prewedding fotoshoot Annemiek en Wouter op locatie & zonsondergang fotoshoot

Ter voorbereiding op de trouwfotografie hebben we met Annemiek en Wouter niet één, maar twee pre-wedding fotoshoots gemaakt! Een fotoshoot overdag op locatie in Hollandscheveld en een zonsondergang fotoshoot in de buurt van Pesse. Het idee om de fotoshoot op te splitsen kwam van Annemiek en Wouter zelf, een super leuk idee! De eerste fotoshoot was meteen gezellig en de liefde tussen de twee spatte eraf, wat altijd geweldig is om vast te leggen! Tijdens de tweede fotoshoot hadden we geluk met een prachtige lucht tijdens zonsondergang. Het prachtige licht rond deze tijd van de dag is perfect voor het maken van mooie portretten. Waarna we nog mooie silhouet foto’s hebben gemaakt in de avondzon. Een leuk contrast met de eerste fotoshoot. Hieronder staan de foto’s van beide fotoshoots door elkaar heen. Annemiek en Wouter, bedankt voor de leuke fotoshoot. We hebben nu al veel zin om jullie trouwdag vast te leggen!

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.