Retoucheren & Beeldbewerking

Retoucheren & Beeldbewerking


Retoucheren van een oude, beschadigde foto

Een oude en/of beschadigde foto opknappen door kleurcorrectie, het verwijderen van kreukels en oneffenheden, de foto scherper maken en eventuele gaten opvullen zodat de foto er weer mooi uitziet. De te retoucheren foto dient aangeleverd te worden als digitaal bestand of kan door ons ingescand worden wanneer deze via post aangeleverd of langs gebracht wordt. Na het retoucheren ontvangt u de originele foto zoals aangeleverd en de opgeknapte foto als digitaal .jpg bestand zodat u deze zelf af zou kunnen laten drukken. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Inclusief:
Het verwijderen van beschadigingen, zoals krassen, kreukels en oneffenheden
De foto scherper maken
Kleurcorrectie
De bewerkte foto ontvangt u digitaal als .jpg. bestand

De richtprijs voor het retoucheren van een oude, beschadigde foto is 25,00 euro inclusief BTW. De werkelijke prijs is afhankelijk van de staat van de foto en de hoeveelheid werk die het retoucheren in beslag neemt. Hiervan wordt na aanleveren van de foto direct een inschatting qua hoeveelheid werk en een passende prijs gemaakt. Zo weet u altijd vooraf wat de werkelijke prijs is.

retoucheren

Beeldbewerking, een object uit een foto halen
Het kan gebeuren dat een object uit een foto gehaald moet worden. Dan kunt u bij ons een nieuwe foto laten maken, maar dit is niet altijd mogelijk en daarom is het in de meeste gevallen ook mogelijk om een object uit de foto te halen. U levert de foto bij ons aan in digitaal .jpg bestand, waarna wij beoordelen of de foto geschikt is voor beeldbewerking. Indien dit zo is bewerken wij de foto en ontvangt u deze na de bewerking als digitaal .jpg bestand.

Inclusief:
Object verwijderen uit een foto
De bewerkte foto ontvangt u digitaal als .jpg. bestand

De richtprijs voor het weghalen van een object uit een foto is 50,00 euro inclusief BTW. De werkelijke prijs is afhankelijk van de moeilijkheid en de hoeveelheid werk die het bewerken van de foto in beslag neemt. Hiervan wordt na aanleveren van de foto direct een inschatting qua hoeveelheid werk en een passende prijs gemaakt. Zo weet u altijd vooraf wat de werkelijke prijs is.

Beeldbewerking, het maken van een collage of drieluik
Meerdere foto’s samenvoegen tot een collage of drieluik. U levert zelf de selectie foto’s aan als digitale .jpg bestanden. Na het maken van de collage of het drieluik ontvangt u deze als digitaal .jpg bestand zodat u deze zelf af kunt laten drukken. Indien gewenst kunt u de collage of drieluik ook als foto afdruk of print op bijvoorbeeld canvas door ons laten verzorgen.

Inclusief:
Samenvoegen van meerdere foto’s tot een collage of drieluik
De collage  of het drieluik ontvangt u digitaal als .jpg. bestand

Per collage of drieluik kost het maken hiervan 35,00 euro inclusief BTW.

Kleurbewerking, een foto omzetten naar zwart/wit of sepia
Een kleurfoto omzetten naar een zwart/wit foto of sepia kleur. De foto wordt bij ons aangeleverd als digitaal .jpg bestand en na het bewerken ontvangt u de foto als zwart/wit of sepia variant als digitaal .jpg bestand zodat u deze zelf af kunt laten drukken. Indien gewenst kunnen wij de foto afdruk ook verzorgen.

Inclusief:
Een foto omzetten naar zwart/wit of sepia
De bewerkte foto ontvangt u digitaal als .jpg. bestand

Per te bewerken foto 3,50 euro inclusief BTW. Wanneer er minimaal 10 foto’s bewerkt moeten worden is de prijs per foto 2,50 euro inclusief BTW.

Kleurbewerking, een zwart/wit met kleuraccenten
Een kleurfoto omzetten naar een zwart/wit foto met daarin kleuraccenten. Dit werkt het mooiste wanneer er een opvallende kleur in de foto aanwezig is, zoals bijvoorbeeld een rode roos die in kleur terug kan komen. De kleurfoto dient u als digitaal .jpg bestand aan te leveren en krijgt u na het bewerken als zwart/wit variant met kleuraccent in digitaal .jpg bestand terug.

Inclusief:
Een foto omzetten naar zwart/wit met kleuraccenten
De bewerkte foto ontvangt u digitaal als .jpg. bestand

Het omzetten van één foto van kleur naar zwart/wit met kleuraccenten kost 5,00 euro inclusief BTW. Wanneer er minimaal 10 foto’s omgezet moeten worden wordt de prijs per foto 4,00 euro inclusief BTW.

Neem nu contact op en laat uw foto’s verbeteren.
Om te kunnen beoordelen of een foto geschikt is voor beeldbewerking stuurt u via e-mail de oude, beschadigde foto of foto die u graag bewerkt wilt hebben, samen met een omschrijving wat er aan de foto moet gebeuren naar info@essenza-fotografie.nl. U ontvangt altijd binnen een dag een bevestigingsmail met de actuele prijsopgave. Heeft u de foto niet digitaal? Bellen voor het maken van een afspraak kan natuurlijk ook naar 06-44107399.