Review: Foto afdruk op hout

Review: Foto afdruk op hout

Er zijn vele manieren om je huis een persoonlijk tintje te geven met foto’s. Zo zijn er fotolijstjes of kan je een foto afdrukken op bijvoorbeeld canvas. Een andere mogelijkheid is een fotoafdruk op hout. Via FotoOpHout.nl kregen we de mogelijkheid om een afdruk op hout te beoordelen. Benieuwd naar onze bevindingen? Lees dan snel verder.

Snelle levering en goede kwaliteit

Binnen een week na bestelling werd het pakketje al bezorgd. Wat opviel was de stevige verpakking, wat erg prettig is voor iets dat je aan de muur gaat hangen of neer gaat zetten. Benieuwd naar het resultaat pakten we de afdruk op hout snel uit om het resultaat te bekijken. We hadden een zwangerschapsfoto gekozen met heldere groene en witte kleuren. De kleuren kwamen op het hout goed tot hun recht, mede dankzij de whitewash laag onder de foto die we als optie hadden gekozen. Het hout is stevig en de nerven en noesten blijven met de whitewash ook nog subtiel zichtbaar. We konden kiezen uit horizontale of verticale planken van 2 cm dik. Bij onze liggende foto waren horizontale planken mooier, vandaar dat we hiervoor hadden gekozen. Onze eerste indruk van de foto op hout was prima!

Foto op de computer > Foto op hout

Afhankelijk van het materiaal waarop een foto gedrukt wordt kan de kleur van een foto afdruk afwijken ten opzichte van het beeldscherm. De grote vraag was dus of de kleuren zo zouden worden zoals op het beeldscherm. Het antwoord hierop is ja. Bij deze foto afdruk op hout viel het verschil tussen beeldscherm en afdruk echter mee! Hieronder links de digitale foto en rechts de afdruk op hout.

Oordeel

Wij zijn erg tevreden over de foto op hout die we besteld hebben bij FotoOpHout.nl. Wil je zelf ook zo’n afdruk op hout? Ga dan naar de website om de mogelijkheden te bekijken! FotoOpHout.nl is een dochteronderneming van CanvasCompany waar je terecht kan voor een foto afdruk op canvas.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.