Serious Request 2012 – Boek een babyfotoshoot en help mee babysterfte in de wereld tegen te gaan!

Serious Request 2012 – Boek een babyfotoshoot en help mee babysterfte in de wereld tegen te gaan!

Denken jullie eraan om mooie babyfoto’s te laten maken van jullie (pasgeboren) baby? Twijfel dan niet langer en help nu baby’s wereldwijd door een baby fotoshoot te boeken in de maanden november en december. Zo krijgen jullie een leuke fotoshoot en mooie foto’s van jullie baby en steunen jullie tegelijkertijd Serious Request 2012! Want een gedeelte van het bedrag van de fotoshoot gaat naar dit goede doel.

Serious Request zet zich dit jaar in voor het terugdringen van babysterfte wereldwijd. Misschien niet iets waar we vaak over horen, maar wat wereldwijd nog steeds een groot probleem is. Op de website van Serious Request 2012 kan je hier veel meer over lezen. Ieder kind verdiend het om op te groeien en dus steunen wij met alle liefde dit prachtige initiatief!

Willen jullie Serious Request ook steunen en willen jullie ook mooie foto’s van jullie baby en nieuwe gezin? Dan is een baby fotoshoot boeken nu dus extra leuk. En heeft het een nog mooiere betekenis. Een baby fotoshoot kost 110 euro, waarvan jullie een gedeelte naar Serious Request overmaken.

Wat krijgen jullie allemaal?

Een fotoshoot van anderhalf tot twee uur bij jullie thuis of op een gewenste locatie, een DVD met daarop 15 foto’s in hoge resolutie en een foto overzicht van de overige foto’s die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot. Daarnaast krijgen jullie een gratis foto afdruk op formaat 13×18 cm en een accordionboekje met daarin 6 foto’s van jullie baby cadeau.

De fotoshoot zelf zal bij jullie thuis of op een gekozen locatie plaatsvinden. Tijdens de fotoshoot is er voldoende tijd voor eventueel verschonen en/of voeden. Er worden zowel totaalfoto’s als detailfoto’s gemaakt en foto’s van jullie baby, maar ook van jullie als complete gezin.

Zijn jullie zwanger?

Zijn jullie zwanger en willen jullie toch graag mooie foto’s van jullie baby wanneer hij of zij geboren is EN willen jullie daarmee Serious Request steunen? Dan kunnen jullie ook alvast de baby fotoshoot boeken en het gedeelte van het bedrag dat jullie aan Serious Request willen geven alvast betalen voor eind december. Het overige bedrag betalen jullie dan na de fotoshoot van jullie baby. Zo helpen jullie Serious Request en krijgen jullie een mooie fotoshoot wanneer jullie kindje volgend jaar geboren wordt. 

Ja! Wij willen mooie foto’s laten maken en daarmee Serious Request steunen.

Neem dan snel contact met ons op via info@essenza-fotografie.nl of bel direct voor een afspraak naar 06 – 44107399. Vinden jullie onze actie leuk? Help ons dan mee hier meer bekendheid aan te geven en vertel het door. Alle aandacht, tweets op Twitter en Likes op Facebook zijn welkom. (dit kan ook onderaan dit bericht) Zo kunnen wij zoveel mogelijk baby’s fotograferen voor Serious Request! 

Update na Serious Request 2012

Met de babyfotoshoots en een geboortereportage waarvan de ouders Serious Request graag wilden steunen hebben we 97,50 euro opgehaald voor Serious Request 2012!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.