Sneeuwpret | Day in the Life fotoshoot Hoogeveen | Essenza Fotografie

Sneeuwpret | Day in the Life fotoshoot Hoogeveen | Essenza Fotografie

Sneeuwpret | Day in the Life fotoshoot Hoogeveen | Essenza Fotografie. Wat was het prachtig buiten de afgelopen week! Wij hebben volop genoten van de dikke laag sneeuw, sleeën en schaatsen. En we waren overduidelijk niet de enige. Natuurlijk konden we het niet laten ook de camera mee te nemen en mochten we onder andere een aantal foto’s maken van Faylien en Liva bij zonsondergang. Zij beleefden hun eerste schaatsplezier. En dat meteen op natuurijs! Hoe leuk is dat!

Faylien wilde wel even poseren op haar nieuwe schaatsen! En ondanks dat ze nog nooit geschaatst had, ging dat haar heel goed af. Samen met hun neefjes (niet op de foto) werden de eerste rondjes geschaatst. Er werd plezier gemaakt en veel gelachen. Soms gevallen, maar gelukkig allemaal met een grote lach. De schaatspret zat er goed in!

En wat een prachtige zonsondergang zagen we deze dag, en eigenlijk het hele weekend. De mooiste kleuren en dan op het ijs staan met een camera in de hand is toch echt wel genieten!

 

Day in the Life fotoshoot

Ook zin in een Day in the Life fotoshoot waarbij we mooie herinneringen vastleggen voor later? Dat kan! Het hele jaar door zijn lifestyle fotoshoots of Day in the Life fotoreportages te boeken. Dat kan bij jullie thuis of op een mooie locatie in de natuur. Waarbij de nadruk ligt op het vastleggen van mooie echte momenten van jullie gezin. Niet geposeerd (tenzij jullie ook een aantal geposeerde foto’s willen natuurlijk!) en volop ruimte voor plezier en echt tijd voor elkaar. En omdat we ons 10 jarig jubileum vieren, krijg je dit jaar extra veel bij het boeken van een fotoshoot! Daarover lees je meer bij: Jubileum | 10 jaar Essenza Fotografie.

Day in the Life fotoshoot Hoogeveen, Meppel, Zwolle, Zuidwolde, Noordscheschut, Echten, Hattem, Overijssel, Drenthe

Copyright op alle foto’s: Essenza Fotografie. Foto’s mogen op geen enkele manier gekopieerd of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van Essenza Fotografie.

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.