Investering geboortefotografie

Investering geboortefotografie

Geboortefotografie legt de eerste momenten in het leven van jullie baby vast. De spannende momenten voor de geboorte, met bijzondere moment dat jullie kindje ter wereld komt en de eerste uren als gezin na de geboorte. Smaakvol en op gepaste afstand vastgelegd door een ervaren fotografe.


Wat krijg je bij geboorte fotografie?
Ester komt graag bij jullie thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of jullie zijn welkom aan de keukentafel in Meppel. Wanneer jullie besluiten de geboorte van jullie kindje mooi vastgelegd te willen hebben zal zij vanaf de 38e week van de zwangerschap, 7 dagen per week, 24 uur per dag voor jullie bereikbaar zijn. Deze oproepbaarheid/beschikbaarheid is inbegrepen bij de prijs van de geboorte fotografie. Mocht het voorkomen dat 2 geboortes tegelijkertijd beginnen, dan werken wij samen met andere professionele geboortefotografes. Zo is er altijd een ervaren fotografe die de geboorte van jullie kindje vastlegt!


We houden contact tijdens de periode voor de geboorte. Bij de geboorte leggen we de mooie en bijzondere momenten voor, tijdens en na de geboorte vast in een Complete Geboortereportage. Of jullie kiezen ervoor om alleen de momenten na de geboorte vast te leggen in een Fotoserie van de eerste uren na de geboorte. Het maakt bij een complete geboortereportage niet uit hoe lang de geboorte van jullie baby duurt, er is een vaste prijs voor de geboorte fotografie. Na de geboorte blijft de fotografe nog ongeveer 2 uur om de eerste momenten als gezin, het doorknippen van de navelstreng, de controles en bijvoorbeeld de eerste voeding vast te leggen. En natuurlijk jullie baby en jullie als trotse ouders!


Na de geboortereportage gaan we aan de slag met de fotoselectie en het omzetten van de gemaakte foto’s naar zwart/wit. Jullie ontvangen alle foto’s zwart/wit en een selectie van de foto’s ook in kleur. In zwart/wit komen de momenten en emoties bij de geboorte vaak nog mooier over. Ook zijn er thuis of in het ziekenhuis vaak gele lampen, wat op kleurfoto’s minder mooi is dan natuurlijk licht. Wanneer alle foto’s klaar zijn ontvangen jullie van ons:


 • De complete geboortereportage wordt als download aangeboden. Je ontvangt altijd minimaal het aantal foto’s aangegeven bij het door jullie gekozen pakket.
 • Een luxe foto album van 15 x 15 cm, 20 x 20 cm of 25 x 25 cm (afhankelijk van het gekozen pakket)

Geboortefotografie pakketten

GEBOORTEREPORTAGE COMPLEET

Reportage vanaf de weeën, de geboorte en de eerste 2 uur na de geboorte

Inclusief:
– Vrijblijvend kennismakingsgesprek
– Vanaf 34 weken makkelijk contact via Whatsapp
– Vanaf 38 weken zwangerschap 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
– Thuis of in het ziekenhuis
– Aanwezig vanaf ong. 5/6 cm ontsluiting tot 2 uur na de geboorte
– Omzetten meeste foto’s naar zwart/wit
– Ca. 150 foto’s digitaal in hoge resolutie als download
– Persoonlijk geboorteverhaal
– Luxe foto album 25 x 25 cm met 40 bladzijden

€ 1595,00

REPORTAGE VAN DE EERSTE UREN NA DE GEBOORTE

Inclusief:
– Vrijblijvend kennismakingsgesprek
– Vanaf 34 weken makkelijk contact via Whatsapp
– Vanaf 38 weken zwangerschap 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
– Aanwezig vanaf ong. één uur na de geboorte
– Omzetten meeste foto’s naar zwart/wit
– Ca. 50 foto’s digitaal in hoge resolutie als download
– Luxe foto album 15 x 15 cm | 12 pagina’s
€ 795,00

KRAAMREPORTAGE
Reportage van een dagdeel in de kraamweek. Die eerste week nadat jullie kindje geboren is, is zo speciaal. De eerste keer in bad, (borst)voeding, wegen, knuffelen met jullie baby, beschuit met muisjes of kraamvisite. Heel veel mooie en bijzondere momenten die het waard zijn om vastgelegd te worden.

Inclusief:
– Ochtend of middag tijdens de kraamweek vastgelegd
– Aantal uren: 3 tot 4 uur fotografie
– Ca. 50 foto’s digitaal in hoge resolutie als download
– Luxe foto album 15 x 15 cm | 12 pagina’s

€ 425,00

Uitbreiding pakketten

Extra opties bij het pakket ‘Geboortereportage Compleet’

 • De ontmoeting met oudere kind(eren) of andere familieleden
  De ontmoeting kan niet altijd direct na de geboorte plaats vinden, daarom kom ik graag de volgende ochtend/dag terug om dit speciale moment vast te leggen.
  Meerprijs: € 175,00 (incl. reiskosten tot 40 km vanaf Meppel en excl. eventuele parkeerkosten).

 • Jullie persoonlijke geboorteverhaal kan verwerkt worden in het luxe foto album.
  In het album zullen dan een aantal extra pagina’s worden toegevoegd.
  Meerprijs:  € 100,00

 • Het  ontwerp van het luxe foto album kan gemaakt worden in dezelfde stijl als  het geboortekaartje.
  Zo past het album qua kleur , vormen en lettertypes bij het geboortekaartje. Daarnaast is het leuk om de gegevens van de eerste controle verwerkt te hebben in het album!
  Meerprijs: € 100,00

 • Ontvang korting op een fotoshoot of kraamreportage
  wanneer jullie een geboortereportage door ons laten vastleggen.
geboortefotografie

BETALING EN AFRONDING

Bij een geboortereportage werken we met een aanbetaling van 50% bij het boeken van de geboorte fotografie. In de 37e week van de zwangerschap betalen jullie de overige 50% van de geboortereportage. Wanneer jullie naast de geboortefotografie ook een zwangerschap, kraamreportage, baby lifestyle en/of gezinsfotsohoot boeken betalen jullie deze fotoshoot(s) na de betreffende fotoshoot.


Na de geboortereportage ontvangen jullie alle geselecteerde foto’s als download. Dit is ongeveer na 4 tot 6 weken na de geboorte van jullie baby. Willen jullie een geboortekaartje laten maken? Dan is het mogelijk om binnen 24 uur na de geboorte alvast een kleine selectie van de foto’s te ontvangen via jullie persoonlijke foto gallery waaruit jullie de foto(‘s) voor het geboortekaartje kunnen kiezen.


Het is mogelijk om de geboortereportage te combineren met een zwangerschaps- of babyfotoshoot. Bekijk hiervoor onze fotoshoot pakketten ‘Basis’, ‘Extra’ of ‘Luxe’.


Reistijd en reiskosten zijn bij een geboortereportage inbegrepen tot 40 kilometer vanaf Meppel. Daarna zijn de reiskosten 0,25 euro per kilometer.