TARIEVEN geboortefotografie

geboortefotografie-essenza-fotografie-007
geboortefotografie-essenza-fotografie-008
geboortefotografie-essenza-fotografie-003
tarieven-geboortefotografie-essenza-fotografie-004
geboortefotografie-essenza-fotografie-001
geboortefotografie-essenza-fotografie-010

Tarieven geboortefotografie

Geboortefotografie legt de eerste momenten in het leven van jullie baby vast. De spannende momenten voor de geboorte, met bijzondere moment dat jullie kindje ter wereld komt en de eerste uren als gezin na de geboorte. Smaakvol en op gepaste afstand vastgelegd door een ervaren fotografe.


Wat krijg je bij geboorte fotografie?
Eén van ons (Ester of Miranda) komt bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit is degene die de geboorte van jullie baby (waarschijnlijk) vast zal leggen. Wanneer jullie besluiten de geboorte van jullie kindje mooi vastgelegd te willen hebben zal zij vanaf de 38e week van de zwangerschap, 7 dagen per week, 24 uur per dag voor jullie bereikbaar zijn. Deze oproepbaarheid/beschikbaarheid is inbegrepen bij de prijs van de geboorte fotografie. Wanneer zij een dag (of aantal dagen) binnen deze periode niet beschikbaar is zal de andere fotografe die dag oproepbaar zijn. Zo is er altijd een ervaren fotografe die de geboorte van jullie kindje vastlegt!


We houden contact tijdens de periode voor de geboorte. Bij de geboorte leggen we de mooie en bijzondere momenten voor, tijdens en na de geboorte vast in een Complete Geboortereportage. Of jullie kiezen ervoor om alleen de momenten na de geboorte vast te leggen in een Fotoserie van de eerste uren na de geboorte. Het maakt bij een complete geboortereportage niet uit hoe lang de geboorte van jullie baby duurt, er is één vaste prijs voor de geboorte fotografie. Na de geboorte blijft de fotografe nog ongeveer 2 tot 3 uur om de eerste momenten als gezin, het doorknippen van de navelstreng, de controles en bijvoorbeeld de eerste voeding vast te leggen. En natuurlijk jullie baby en jullie als trotse ouders!


Na de geboortereportage gaan we aan de slag met de fotoselectie en het omzetten van de gemaakte foto’s naar zwart/wit. Jullie ontvangen alle foto’s zwart/wit en een selectie van de foto’s ook in kleur. In zwart/wit komen de momenten en emoties bij de geboorte vaak nog mooier over. Ook zijn er thuis of in het ziekenhuis vaak gele lampen, wat op kleurfoto’s minder mooi is dan natuurlijk licht. Wanneer alle foto’s klaar zijn ontvangen jullie van ons:


  • Een cd met daarop alle geselecteerde digitale foto’s in hoge resolutie (dus nooit dure nabestellingen)
  • Een accordeonboekje met 4 fotoafdrukken
  • Een luxe foto album van 15 x 15 cm met 12 bladzijden

Geboortefotografie pakketten

Combineer jullie reportage met een zwanger of newborn fotoshoot

Geboorte Basis

De eerste uren na de geboorte
Reportage van alleen de eerste uren na de geboorte

Geboorte Basis inclusief:
– Vrijblijvend kennismakingsgesprek
– Vanaf 38 weken zwangerschap 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
– Thuis of in het ziekenhuis
– Omzetten meeste foto’s naar zwart/wit
– Alle foto’s digitaal in hoge resolutie op cd
– Accordeonboekje met 4 foto afdrukken
– Luxe foto album 15 x 15 cm met 12 bladzijden


€ 550,00

Geboorte Compleet

Complete geboortereportage
Reportage vanaf de weeën, de geboorte en de eerste uren na de geboorte

Geboortereportage inclusief:
– Vrijblijvend kennismakingsgesprek
– Vanaf 38 weken zwangerschap 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
– Thuis of in het ziekenhuis
– Omzetten meeste foto’s naar zwart/wit
– Alle foto’s digitaal in hoge resolutie op cd
– Accordeonboekje met 4 foto afdrukken
– Luxe foto album 15 x 15 cm met 12 bladzijden


€ 850,00

Fotoshoot Basis

Keuze uit een zwangerschapsfotoshoot of een babyfotoshoot

– 1x fotoshoot
– Duur: 1,5 – 3 uur
– Fotoshoot bij jullie thuis of op locatie
– 5 digitale foto’s in hoge resolutie

 

 

Prijs i.c.m geboorte € 125,00

Losse fotoshoot prijs: € 175,00

Fotoshoot Extra

Keuze uit een zwangerschapsfotoshoot of een babyfotoshoot

– 1x fotoshoot
– Duur: 1,5 – 3 uur
– Fotoshoot bij jullie thuis of op locatie
– 15 digitale foto’s in hoge resolutie

 

 

Prijs i.c.m geboorte € 195,00

Losse fotoshoot prijs: € 245,00

Fotoshoot Luxe

Keuze uit een zwangerschapsfotoshoot of een babyfotoshoot

– 1x fotoshoot
– Duur: 1,5 – 3 uur
– Fotoshoot bij jullie thuis of op locatie
– 30 digitale foto’s in hoge resolutie
– Luxe foto album 15 x 15 cm met 12 bladzijden

Prijs i.c.m geboorte € 275,00

Losse fotoshoot prijs: € 325,00

geboortefotografie

BETALING EN AFRONDING

Bij een geboortereportage werken we met een aanbetaling van 40% bij het boeken van de geboorte fotografie. Na de geboortereportage ontvangen jullie van ons een factuur voor het overige bedrag. Wanneer jullie naast de geboortefotografie ook een zwangerschap, baby/newborn en/of gezinsfotsohoot boeken betalen jullie deze fotoshoot(s) na de betreffende fotoshoot.


Na de geboortereportage ontvangen jullie alle geselecteerde foto’s op cd. Dit is ongeveer na 4 tot 6 weken na de geboorte van jullie baby. Willen jullie een geboortekaartje laten maken? Dan is het mogelijk om binnen 24 uur na de geboorte alvast een kleine selectie van de foto’s te ontvangen via jullie persoonlijke foto gallery waaruit jullie de foto(‘s) voor het geboortekaartje kunnen kiezen.


Het is mogelijk om de geboortereportage te combineren met een zwangerschaps- of babyfotoshoot. Bekijk hiervoor onze fotoshoot pakketten ‘Basis’, ‘Extra’ of ‘Luxe’.


Na een zwangerschap, baby, newborn of gezinsfotoshoot komen een selectie van de foto’s binnen 2 tot 3 weken in een beveiligde online foto gallery te staan, waaruit jullie de keuze voor de foto’s kunnen maken en eventueel extra digitale foto’s of foto afdrukken op fotopapier, canvas, aluminium, hout of plexiglas kunnen bestellen. Prijzen van extra digitale foto’s (naast de gratis foto’s die bij jullie fotoshoot inbegrepen zijn) vinden jullie bij foto producten.


In de meeste gevallen komen we het pakketje met de cd-rom met jullie geboortereportage bij jullie langs brengen. Wanneer jullie ook een zwangerschap en/of newborn fotoshoot boeken ontvangen jullie het fotopakketje van de zwangerschap en/of newborn fotoshoot met de cd-rom met jullie foto’s kan wanneer deze klaar is geheel gratis in Zwolle opgehaald worden of verzekerd verstuurd worden binnen Nederland. De verzendkosten voor het aangetekend versturen is 7,25 euro. Jullie kunnen aangeven wat jullie voorkeur heeft, gratis ophalen in Zwolle of verzekerd versturen.

Reistijd en reiskosten zijn bij een geboortereportage en bij een zwangerschap en/of newborn fotoshoot inbegrepen tot 40 kilometer vanaf Zwolle of Hoogeveen. Daarna zijn de reiskosten 0,25 euro per kilometer.