fbpx

Tarieven

Net zo belangrijk als een leuke fotoshoot is natuurlijk de prijs en dan vooral wat je allemaal krijgt voor die prijs! Wanneer je kiest voor een fotopakket (een fotoshoot naar keuze inclusief een aantal foto’s) krijg je 5 of 15 digitale foto’s in hoge resolutie op cd en een accordeonboekje met 4 fotoafdrukken. Wat de tarieven voor de verschillende voordelige fotopakketten zijn is via de submenu’s in de bovenbalk onder Tarieven of de links hieronder te bekijken.

Trouwreportages en lovefotoshoot

Voor trouwreportages bieden wij verschillende voordelige trouwpakketten waarbij jullie kiezen voor een bepaald aantal uren fotografie en alle geselecteerde foto’s digitaal in hoge resolutie inbegrepen. Een compleet trouwpakket is er al vanaf 995,00 euro voor 4 uur fotografie. Ook hebben we complete pakketten voor 6, 8, 10 en 12 uur (hele dag) bruidsfotografie. Hebben jullie minder te besteden of hebben jullie specifieke wensen dan kijken wij graag samen met jullie naar de mogelijkheden en maken we een prijs op maat.

Een leuke manier om elkaar als bruidspaar en fotograaf alvast beter te leren kennen voor de trouwdag is het maken van een pre-wedding fotoshoot. Gaan jullie (nog) niet trouwen, maar willen jullie wel mooie foto’s van jullie samen? Kies dan voor een lovefotoshoot. Zowel een pre-wedding fotoshoot en een lovefotoshoot zijn 125,00 euro.

Bekijk hier meer informatie en alle tarieven van de trouwpakketten, love en pre-wedding fotoshoot, persoonlijke trouwkaarten en trouwalbums.

Zwanger, Baby & Gezin

Een baby, zwangerschap of gezinsfotoshoot is een mooie herinnering voor later. Je kan één fotoshoot laten maken, of kiezen voor één van onze voordeelpakketten. Zoals het veel gekozen fotopakket met zowel een zwangerschapsfotoshoot en een babyfotoshoot. Of het pakket ‘Baby’s eerste jaar’ waarbij het eerste levensjaar van jullie baby wordt vastgelegd in 4 fotoshoots. Een complete fotoshoot is er al voor 150,00 euro. En wanneer er meerdere fotoshoots worden gekozen gaat deze prijs per fotoshoot zelfs nog omlaag.

Bekijk hier al onze voordelige tarieven voor een baby, zwangerschap of gezinsfotoshoot.

Geboortereportage

Voor geboortereportages is er de keuze uit een volledige geboortereportage of alleen de eerste uren na de geboorte vastgelegd. Hierbij kunnen jullie kiezen voor een geboortealbum. Prijzen vanaf 495,00 euro.

Bekijk de tarieven voor een geboortereportage hier.


Foto producten

Bij foto producten worden de tarieven voor extra digitale foto’s in hoge resolutie en fotoafdrukken genoemd. Er is keuze uit fotoafdrukken op fotopapier (ook in grote formaten of verstevigd, vraag naar de mogelijkheden!), afdrukken op canvas, hout, aluminium of plexiglas. Zo weet je precies wat het gaat kosten om de mooie foto’s van je/jullie fotoshoot af te laten drukken of om extra digitale foto’s te bestellen bovenop de gratis foto’s die jullie bij de fotoshoot krijgen. Bekijk hier alle tarieven.

Retoucheren & beeldbewerking

Een oude of beschadigde foto laten retoucheren of een collage laten maken? Bekijk hier onze tarieven om je foto’s te verbeteren.

Overige informatie

Hier is alle praktische informatie te vinden over onze fotoshoots. Hoe zit het met de kilometers die gereden moeten worden naar een fotoshoot, wanneer moet een fotoshoot of nabestelling betaald worden, werken we bij trouwreportages met een aanbetaling? Dat soort praktische informatie lees je hier.