Trash the dress fotoshoot Leonie en haar paard in Diever | Styled fotoshoot

Trash the dress fotoshoot Leonie en haar paard in Diever | Styled fotoshoot

Tijdens een trash the dress fotoshoot trekken jullie na de fotoshoot nog eenmaal jullie trouwkleding aan en mag de trouwjurk of het pak, in tegenstelling tot op jullie trouwdag, juist wel vies worden! Dit kan zo subtiel of extreem als jullie dit zelf willen. Alles is mogelijk, in de trouwkleding paintballen, met trouwjurk en pak in een meertje of de zee gaan of, zoals tijdens deze gestylde trash the dress fotoshoot, paardrijden!

Aan deze trash the dress fotoshoot hebben meegewerkt:

Model: Leonie
Haar/visagie: Priscilla van Sjapri Bruidsarrangementen
Fotografie: door ons van Essenza Fotografie
Achter de schermen video: Paul en Janneke
Assistente tijdens de fotoshoot: Linda
Locatie: Trail Ranch in Diever

’s Ochtends begon Priscilla van Sjapri Bruidsarrangementen met het haar en de visagie van Leonie. We hadden afgesproken bij Trail Ranch in Diever waar het paard van Leonie gestald stond. De ideale locatie voor de fotoshoot omdat de Trail Ranch aan de rand van het Drents-Friese Wold ligt. Door deze ligging is Trail Ranch ook het adres voor weekendarrangementen en dagtrails te paard, helemaal in westernsfeer. De sfeer die vandaag ook terug kwam. Zij boden voor vandaag de mogelijkheid om op de Ranch het haar en de visagie te doen. Al snel zag Leonie er geweldig uit! Mooie natuurlijke make-up en met het haar half los, half opgestoken. Perfect voor de fotoshoot! Linda had ondertussen het paard van Leonie en haar eigen paard opgezadeld, waarna we konden vertrekken naar de locatie waar we de foto’s gingen maken. Leonie en Linda zouden hier op hun paarden naartoe rijden en wij pakten de auto naar de afgesproken plek in de natuur bij Diever. Een mooie zandvlakte waar we elkaar een half uurtje later weer ontmoetten.

Op deze plek zouden we het grootste gedeelte van de fotoshoot vandaag gaan maken. Foto’s van Leonie die in galop voorbij reed en liefdevolle foto’s waarbij ze bij haar paard stond. Het duurde even voordat Soraya, het paard van Leonie, toe gaf aan wat Leonie wilde. Steeds wanneer Leonie naast haar stond besloot Soraya haar hoofd voor die van Leonie te doen OF helemaal de andere kant op te kijken. Geweldig hoe dieren hun eigen wil hebben! Met wat geduld hebben we de foto’s kunnen maken die we in gedachten hadden, mooie totaalbeelden, close-ups en details van bijvoorbeeld de cowboylaarsjes die Leonie onder de jurk aan had getrokken. Na een uurtje rondrijden was de jurk van Leonie al behoorlijk vies, precies de bedoeling van de fotoshoot natuurlijk! Na de foto’s met Soraya hebben we nog een serie foto’s gemaakt van Leonie alleen, zittend in een boom, liggend op de grond en, op een andere locatie, liggend tussen de herfstbladeren. Het resultaat van de fotoshoot? Een vrolijke Leonie, veel mooie foto’s en natuurlijk een vieze trouwjurk!

We bedanken Trail Ranch voor de mogelijkheid om gebruik te maken van de locatie en we willen Leonie, Priscilla, Linda, Paul en Janneke bedanken voor de leuke fotoshoot en de samenwerking!

Hebben jullie je trouwkleding ook al jaren in de kast hangen? Of gaan jullie nog trouwen en willen jullie na de trouwdag ook een trash the dress fotoshoot laten maken? Eventueel inclusief haar/visagie en/of een korte video van jullie trash the dress sessie. Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.