Trash the dress

Trash the dress

Voor bruidsparen die eens iets totaal anders willen is er na de trouwdag een trash the dress fotoshoot! Dit is een fotoshoot waarbij jullie gefotografeerd worden op een bijzondere locatie. Dit alles in jullie huwelijkskleding, wat zorgt voor mooie, unieke en creatieve foto’s.

Zo kunnen jullie denken aan een fotoshoot in of bij een meertje, liggend op het strand, rijdend op een paard of bijvoorbeeld tijdens een kussengevecht. Zo zijn er natuurlijk veel meer locaties en situaties te bedenken voor deze bijzondere fotoshoot. Een trash the dress fotoshoot is geen vervanging van de trouwfotografie, maar wordt vaak weken, maanden of soms zelfs jaren na de trouwdag gedaan. Een mooie aanvulling op de fotografie gemaakt tijdens jullie trouwdag en een mooi aandenken.

Een middag wordt ingepland waarin jullie zelf aan kunnen geven op welke manier jullie gefotografeerd willen worden en hoe ver jullie met het “trash” gedeelte willen gaan. Uiteraard denken wij met jullie mee om de mooiste, persoonlijke foto’s te kunnen maken. Zien jullie jezelf al liggen in het water of paintballen in jullie huwelijkskleding? Eigenlijk maakt het niet uit hoe lang jullie al getrouwd zijn, als jullie niet bang zijn om jullie trouwkleding vies te maken, is trash the dress de fotoshoot die je echt gedaan moet hebben!

Wat als het regent of hagelt?

Ook een trash the dress fotoshoot kan het hele jaar door geboekt worden en zal in de meeste gevallen op een buitenlocatie plaats vinden. De voorwaarde voor een fotoshoot op een buitenlocatie is dat het niet regent of hagelt. Wordt dit wel voorspeld? Dan nemen wij minimaal een uur voor aanvang van de fotoshoot contact met jullie op om de fotoshoot te verplaatsen en maken we direct een nieuwe afspraak.

Boek nu jullie bijzondere fotoshoot!

Niet meer twijfelen, haal die trouwkleding uit de kast en voel je nog één keer net zo geweldig als op jullie trouwdag. Om een leuke trash the dress fotoshoot te boeken mail je naar info@essenza-fotografie.nl voor het maken van een afspraak om al jullie wensen te bespreken. Bellen kan op werkdagen natuurlijk ook naar 06-44107399.