Trouwfeest Paviljoen Nijstad Hoogeveen – Michiel en Marije

Trouwfeest Paviljoen Nijstad Hoogeveen – Michiel en Marije

Trouwfeest Paviljoen Nijstad Hoogeveen – Michiel en Marije. Doordat de bruiloft van Michiel en Marije in coronatijd plaats had gevonden, kon er op de trouwdag zelf geen groot feest plaats vinden. En dus had dit leuke stel hun trouwfeest nog tegoed. Een eerdere datum om het feest te vieren moest ook verplaatst worden, en na wat puzzelen werd een geschikte datum gevonden voor het ’tweede gedeelte van de trouwdag’. Samen met vrienden en familie werd hun liefde en huwelijk nu bijna 2 jaar later groots gevierd met een avondfeest bij Paviljoen Nijstad in Hoogeveen. Voordat het feest zou beginnen maakten we eerst nog een aantal foto’s van Michiel en Marije binnen in de zaal waar niet veel later hun feest zou beginnen. Het was al donker en niet zo mooi weer, maar tussen de buien door konden we toch nog even buiten wat foto’s maken met sterretjes zoals het stel dat graag wou. Niet veel later arriveerden de eerste gasten en al snel stond de zaal vol met familie en vrienden. Er werd een taartje gegeten, het gastenboek werd ingevuld en Michiel en Marije openden de avond met een liefdevolle dans. Waarna de gasten zich ook op de dansvloer begaven. Bij de band, Living Jukebox, konden de gasten verzoeknummers aanvragen door het invullen van een kaartje. En het lukte de bandleden heel goed om de zaal mee te krijgen de dansvloer op. Het werd een hele geslaagde avond!

Lieve woorden van het bruidspaar:
Wat is het genieten om de mooie foto’s van ons avondfeest terug te zien. We kijken met veel lezier terug op ons avondfeest en het fijne overleg met Miranda en Ester. In het oriënterend gesprek werd er goed met ons mee gedacht en gevraagd naar onze wensen. Ook voelden wij ons erg op ons gemak tijdens de shoot en hadden Miranda en Ester duidelijk voor ogen wat en hoe zij ons wilden fotograferen. Wij zullen Essenza dan ook zeker aanraden. Michiel en Marije.

Paviljoen Nijstad

Trouwfeest fotograaf

Wij leggen als fotograaf graag jullie feest, jubileum, verjaardag feest of trouwfeest vast! Dit kan worden gecombineerd met een (korte) fotoshoot van het gezin, de familie of het bruidspaar. Maar het is ook mogelijk om alleen foto’s van het feest te laten maken. Daarbij leggen wij de momenten vast zoals ze gebeuren. Totaalbeelden gecombineerd met details. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.