Trouwfotograaf Hasselt – Aaldert en Marjolein

Trouwfotograaf Hasselt – Aaldert en Marjolein

Trouwfotograaf Hasselt – Aaldert en Marjolein. Wij begonnen de trouwreportage van Aaldert en Marjolein samen bij het ouderlijk huis van Marjolein. Zo konden we samen de details zoals de jurk, de schoenen en de ringen vastleggen. Ideaal wanneer er ’s ochtends wat meer tijd voor is! Nadat Ester op weg ging om de voorbereidingen bij Aaldert vast te leggen, kon Miranda de mooie momenten bij Marjolein en haar ouders vastleggen. Ook een mooie tafel viel op om een foto van de ringen op te maken. Nadat de visagiste (Inze Meijer) klaar was zei de reactie van de ouders van Marjolein genoeg, ze zag er stralend uit! Na het ophalen van de bruid gingen we naar een bruggetje achter het huis van de ouders van Marjolein. De plek waar ze verkering hadden gekregen, dus extra bijzonder! De tweede fotoserie was op de dijk in Hasselt. Het was een erg zonnige dag! Er liepen op de dijk meerdere mensen, waaronder mensen met een paar honden. Het duurde dan ook niet lang voordat één van de honden de witte jurk in het oog kreeg en er enthousiast op af rende. De baasjes konden roepen, maar de verleiding was te groot. Gelukkig konden we de hond nog net weg houden bij de jurk en kon Marjolein er zelf om lachen. Na een aantal foto’s gemaakt te hebben met de trouwauto, een mooie Ford Mustang, gingen we op weg naar de volgende locatie, het pontje ‘Het Haersterveer’ waar Aaldert en Marjolein meegingen tot halverwege het water. Op de terugweg stopten we nog even bij een mooi veld, waar we met een mooie parasol nog een aantal foto’s gemaakt hebben. Na de fotoshoot was er een lunch bij haar ouders thuis, waar de gasten zich inmiddels verzameld hadden. Waarna iedereen naar de trouwlocatie ging. Een mooie ceremonie volgde, waarna we vertrokken voor de kerkelijke inzegening. Tijdens de kerkdienst werd er live muziek gespeeld door familie, wat de dienst extra bijzonder maakte, en een mooie ceremonie volgde. Hierna volgde een receptie waar het toosten en aansnijden van de taart was. Hierna zat het vastleggen van de trouwreportage van Aaldert en Marjolein er voor ons op. Aaldert en Marjolein, we wensen jullie heel veel geluk samen!

trouwfotograaf Hasselttrouwfotograaf Hasselttrouwfotograaf Hasselttrouwfotograaf Hasselttrouwfotograaf Hasselttrouwfotograaf Hasselt

Recensie:

“Op 10 juli hebben Ester en Miranda onze trouwdag vastgelegd. Van tevoren hadden we al een paar keer prettig contact gehad, en het werd al gauw duidelijk dat Ester en Miranda echt een passie hebben voor fotografie. Op de dag zelf waren de dames ‘onzichtbaar’, en ze hebben hele mooie plaatjes gemaakt! Elk mooi, bijzonder of gek moment is vastgelegd. Ook het trouwalbum is erg mooi geworden, met een mooie en strakke vormgeving. De foto’s zijn allemaal mooi bewerkt, echt van deze tijd. Al met al zijn we erg tevreden en zouden we Essenza Fotografie zeker aanraden!” Aaldert en Marjolein

De leveranciers die deze geweldige trouwdag mogelijk hebben gemaakt:

Locatie receptie: De Linde in Hasselt
Trouwjurk: Hony Bruidsmode in Zwolle
Trouwpak: HKC Hony in Zwolle
Ringen: Trouwringen Zwolle
Visagist: Inze Meijer
Kapper: Inze Meijer
Taart: De Linde in Hasselt
Trouwbedankje: Essenza Fotografie
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie zonder reiskosten)!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.