Trouwfotografie Jan-willem & Anneke in Ruinerwold | Bruidsfotograaf Hoogeveen Zwolle | Trouwreportage

Trouwfotografie Jan-willem & Anneke in Ruinerwold | Bruidsfotograaf Hoogeveen Zwolle | Trouwreportage

Enige tijd voor de bruiloft van Jan-willem en Anneke mochten we ook de pre-wedding fotoshoot maken waarvan de foto’s op een persoonlijke trouwkaart zijn geplaatst. Deze pre-wedding fotoshoot was op precies dezelfde locatie dan waar de bruiloft van het stel plaats ging vinden, op de boerderij waar Jan-willem en Anneke al woonden. Zelfs de ceremonie zou hier plaats gaan vinden, geweldig! Een echte boerenbruiloft, met een ceremonie in de stal met koeien en paarden als toeschouwers, strobalen als zitplaatsen bij de ceremonie, laarzen onder de jurk toen we foto’s gingen maken bij de koeien in het weiland, de dieren die de jurk van Anneke wel heel interessant vonden en vooral een stralend bruidspaar dat zichtbaar genoot van hun dag!

De dag begon met Jan-willem die duidelijk niet kon wachten om zijn Anneke op te halen, hij rende bijna naar de voordeur! En ook Anneke kwam snel de trap af gelopen toen de deurbel ging. Dat zij beide niet konden wachten om de ander te zien was duidelijk! Tijdens de fotoshoot die volgde gingen we op zoek naar alle mooie plekjes op de boerderij. Die kenden Jan-willem en Anneke natuurlijk wel, en ook tijdens de pre-wedding fotoshoot hadden we al een heleboel ideeën opgedaan voor het maken van de foto’s. Bij de stallen, voor een geweldige blauwkleurige deur en natuurlijk bij de koeien in het weiland! Die moesten in eerste instantie even wennen aan de trouwjurk van Anneke, maar de nieuwsgierigheid won waardoor we de mooiste foto’s konden maken.

Na de fotoshoot volgde de ceremonie in de stal. Het werd een mooie en persoonlijke ceremonie en heel bijzonder doordat de koeien en paarden erbij aanwezig waren. Een geweldige sfeer en leuke aankleding! Na de ceremonie op de boerderij was de kerkelijke inzegening. Wederom een prachtige ceremonie en het moment van het uitwisselen van de ringen. Buiten werden nog een tweetal duiven losgelaten, die vervolgens op het dak van de kerk besloten weer te landen. Een moment waar iedereen wel om moest lachen. Hierna was het tijd om de taart aan te snijden, waarna de dag er voor ons alweer op zat. Anneke en Jan-willem, we willen jullie bedanken dat we jullie geweldige bruiloft vast mochten leggen! En we wensen jullie heel veel geluk samen!

Referentie:

“Tijdens een bruidsbeurs ontmoette ik Miranda. De foto’s die er als voorbeeld lagen spraken mij zeer aan, naast het concept van twee fotografen op je trouwdag. Na een gesprek met Miranda en Ester bleek dat er naast alleen trouwfotografie nog veel meer mogelijk was. Namelijk een pre-wedding fotoshoot die gebruikt kon worden voor onze eigen persoonlijke trouwkaart. Iets wat we heel graag wilden. Wij waren ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat en ook vanuit onze omgeving kregen we veel leuke reacties. Een veel gehoorde was dat de kaart zo persoonlijk en echt “ons” was.

Dit beloofde veel goeds voor de trouwdag. En die belofte is ook zeker uitgekomen. We hebben hele mooie foto’s kunnen maken, zeker ook omdat ze beiden fotografeerden. Hierdoor zijn speciale momenten, zoals elkaar voor het eerst zien, van twee kanten gefotografeerd. Wat natuurlijk ontzettend mooi is!


Tijdens de beide ceremonieën waren we er niet eens van bewust dat ze zoveel foto’s hebben genomen. Dit bleek wel toen we de foto’s uit moesten zoeken voor het album, de keuze was reuze! Met een super mooi eindresultaat, waar wij ontzettend blij mee zijn. Ester en Miranda, hartelijk dank voor de goede samenwerking en de fantastische foto’s!”
 Jan-willem en Anneke

Copyright op alle foto’s en afbeeldingen: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.