Trouwfotografie Kampen – Nick en Rianne

trouwfotografie kampen

Trouwfotografie Kampen – Nick en Rianne

Trouwfotografie Kampen – Nick en Rianne. Het was een mooie dag toen we ’s ochtends bij Nick en Rianne thuis aankwamen om de laatste voorbereidingen van dit leuke stel vast te leggen. Kinderen Max en Eva waren die ochtend al naar opa en oma en Nick en Rianne waren samen thuis om zich klaar te maken voor deze dag. Op de uitnodigingskaart die gestuurd was naar familie en vrienden was de tekst ‘Tijd voor een feestje! 12,5 jaar samen’ te lezen. In plaats van te gaan trouwen hadden ze ervoor gekozen een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Maar dat werd zeker niet minder groots gevierd. In de kamer stond een knutselwerkje die dochter Eva voor deze bijzondere dag had geverfd. Een mooie bloem waarbij de tekst ‘Gefeliciteerd! Lieve papa & mama’ te lezen was. Nadat Rianne haar make-up had gedaan, de schoenen aangetrokken waren en het parfum opgedaan, gingen we op weg naar de fotoshoot locatie bij Roggebotstaete in Dronten. Daar zou die middag ook een klein feestje gegeven worden. Een prachtige locatie! En ook voor de fotoshoot heel mooi. We maakten foto’s in de bijentuin, op een mooie schommel onder een grote boom en in een veld dat we tegenkwamen. Waarna we richting de locatie van de ceremonie reden, het gemeentehuis in Kampen. Daar stonden familie en vrienden al te wachten en zagen Nick en Rianne hun kinderen voor het eerst die dag in hun eigen feestkleding. Wat zagen ze er allebei mooi uit! Eva met een jurkje net zoals haar mama en Max die dezelfde kledingset aan had als zijn vader. Een mooie ceremonie volgde waarna het hele gezelschap naar de Roggebotstaete vertrok. Een landgoed en proeftuin in Dronten waar we de rest van de middag zouden blijven. In the Greenhouse – een Belgische druivenkas die gered was van de sloop en nu het oudste gebouw van de nieuwe Flevopolder was – stond een lange tafel voor Nick en Rianne en de gasten klaar. Eva was na de ceremonie wel toe aan een flesje die liefdevol door Nick gemaakt werd. En Max was al snel druk met het cadeautje dat hij ter gelegenheid van deze dag had gekregen. Terwijl iedereen een stukje taart kreeg en er geproost werd, had ook Eva dat stukje taart van haar moeder in het oog. Dat leek haar wel lekker! Er volgde nog een quiz waarbij met rode, groene en blauwe kaartjes aangegeven kon worden welk antwoord de aanwezigen dachten dat er goed was. En verder was het een gezellige middag. Nick en Rianne, bedankt dat we deze bijzondere en mooie dag voor jullie mochten vastleggen! Veel plezier met de preview van jullie foto’s.

Trouwfotografie Kampen

Tijdens een bruidsreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de laatste voorbereidingen tot het diner bij Landgoed & Proeftuin Roggebotstaete in Dronten.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.