fbpx

Trouwfotografie Staphorst – Bart en Bertine

Trouwfotografie Staphorst – Bart en Bertine

Trouwfotografie Staphorst – Bart en Bertine. De trouwdag van dit leuke stel begon voor Bertine bij haar ouders thuis in Rouveen en voor Bart vanuit zijn ouderlijk huis in Berghuizen. Na de visagie en kapper was het tijd om zich om te kleden. Bertine deed dit bij haar grootouders thuis, een mooi moment. De rode loper die was neergelegd bij de voordeur waar de ontmoeting zou zijn, bleek nog voor Bart arriveerde voorzien te zijn van hondenpootjes. De honden waren hier al enthousiast overheen gelopen. Gelukkig kon iedereen erom lachen….

Bekijk het voorproefje van de mooie bruiloft van Bart en Bertine op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:
www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/trouwreportage-staphorst

trouwfotografie Staphorsttrouwfotografie Staphorsttrouwfotografie Staphorst
trouwfotografie Staphorsttrouwfotografie Staphorst

Trouwfotografie Staphorst

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.