Trouwfotografie Zwolle – Veronique en Norbert

Trouwfotografie Zwolle – Veronique en Norbert

Trouwfotografie Zwolle – Veronique en Norbert. De bruiloft van Veronique en Norbert was zeker geen standaard trouwdag, maar een hele persoonlijke dag die helemaal bij ze past. Met veel leuke details, fietsen als vervoersmiddel en alles lekker in de buitenlucht. Veronique en Norbert hadden we eind vorig jaar al ontmoet tijdens de geboortereportage die Miranda van hun dochter Eefiene heeft mogen maken. Extra leuk dus dat we nu ook de trouwreportage van dit leuke stel mochten maken! ’s Ochtends kwamen we op de fiets aan bij Veronique en Norbert thuis. Vandaag zou het vervoersmiddel voor bruidspaar en gasten tandems en bakfietsen zijn, dus dan konden wij natuurlijk niet achterblijven! Er waren al wat gasten toen wij aankwamen en niet veel later was iedereen er en kon er vertrokken worden naar de eerste locatie, Park Eekhout, waar de ceremonie gehouden zou worden. Toen iedereen een fiets uitgezocht had en had voorzien van een lintje met zijn of haar naam, gingen we op weg naar het park, een leuk gezicht! Overal toeterden auto’s en bleven mensen staan kijken, want een bruidspaar op de fiets zie je natuurlijk niet iedere dag!

Aangekomen in het park pakte iedereen de picknickmand – die alle gasten ’s ochtends hadden gekregen en achterop de fiets hadden meegenomen – van de fiets af en liepen we naar het veldje waar de ceremonie plaats zou vinden. Nadat iedereen een rood kleedje – uit de picknickmand – neergelegd had liepen een aantal van de gasten naar het pad van waar Veronique weggegeven zou worden door haar vader. De gasten hadden bogen mee die ze omhoog hielden. Op de bogen stonden teksten, zoals “Ja ik wil”. Heel leuk! Het was een mooie ceremonie, waarbij de vader van Norbert trouwambtenaar was. Na het jawoord en de eerste zoen als getrouwd stel was het tijd om te tekenen. Bij het ontbreken van een tafel deden ze dit op elkaars rug. Waarna er geproost kon worden met meegenomen glazen en appelsap. Een aantal gasten begonnen hierna met bellenblazen, waarna we een korte fotoserie hebben gemaakt van Veronique, Norbert en hun dochter Eefiene.

De fietstocht ging verder naar het volgende park, Het Engelse Werk, wat nog een eindje fietsen was. Wij fietsen een eindje vooruit waardoor we een overzichtfoto konden maken van de groep op de fietsen. In Het Engelse Werk zou de lunch zijn. Veronique en Norbert hadden ervoor gezorgd dat er verschillende lekkere broodjes bezorgd werden bij het park en zelf hadden ze drinken meegenomen. Weer konden de gasten de rode kleedjes neerleggen en lekker gaan lunchen. Na de lunch was het tijd voor de fotoshoot met Veronique en Norbert alleen.

Hierna gingen we op weg naar de laatste locatie, waar we na een fietstocht dwars door de stad van Zwolle aankwamen. Ook op deze locatie hadden Veronique en Norbert weer iets leuks geregeld, een fiets koerier die cupcakes kwam brengen. Er werd een leuke cupcake toren gemaakt met op het bovenste plateau een hele toepasselijke taarttopper van een bruidspaar op een fiets, waarna iedereen kon genieten van de cupcakes. Als laatste werden de ballonnen – die aan alle picknickmanden bevestigd waren de gehele dag – opgelaten door iedereen. Een mooi moment. Hierna was het voor ons tijd om te gaan. Veronique en Norbert, we wensen jullie heel veel geluk samen en natuurlijk samen met Eefiene!

Referentie:

“Miranda en Ester van Essenza fotografie hebben twee van de mooiste en meest intieme momenten van ons leven vastgelegd in prachtige fotoreportages. Ze waren aanwezig bij de geboorte van onze dochter en bij ons huwelijk. Wij zijn ontzettend trots op het resultaat. Hoe bijzonder om de emoties en vreugde van dat moment vast te hebben gelegd op foto. Miranda en Ester, bedankt dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt. Veronique en Norbert

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.