Trouwfotografie

Trouwfotografie

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Misschien zijn jullie pas net verloofd en rustig aan het rond kijken naar leveranciers die jullie dag onvergetelijk maken. Of zijn jullie al volop bezig met alle voorbereidingen en nog op zoek naar een bruidsfotograaf die bij jullie past. Mogen we jullie meer vertellen over een ontspannen trouwreportage en met jullie meedenken? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om elkaar wat beter te leren kennen, al jullie vragen te stellen en voorbeelden van verschillende bruiloften in voorbeeldalbums te bekijken.


Wij zijn Ester en Miranda. Enthousiast, oog voor detail, frisse fotografie en professioneel zijn woorden die bij ons passen. Door met 2 ervaren fotografes te komen leggen wij alle speciale momenten van 2 kanten tegelijk vast. Eén moment, twee beelden van een ander standpunt, wat zorgt voor unieke beelden die vooral in het trouwalbum mooi tot zijn recht komen. Onze stijl kan omschreven worden als spontaan en ongedwongen. Het vastleggen van alle bijzondere, leuke en momenten zoals ze zijn. Vol emoties, geluk en natuurlijk liefde!

Spreekt onze stijl bruidsfotografie jullie aan? Dan maken we graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we al jullie wensen bespreken. Zo kunnen wij op de dag zelf zo onopvallend mogelijk een mooi verslag maken van jullie trouwdag. Na het kennismakingsgesprek is een pre wedding fotoshoot een leuke manier om elkaar alvast te leren kennen. Voor meer informatie ga naar Love fotoshoot & pre wedding.

Jullie trouwreportage kan helemaal naar wens samengesteld worden. Wij staan voor frisse, pure trouwfotografie met een ontspannen sfeer. Jullie dag vastgelegd zoals deze echt is! Om dit zo mooi en compleet mogelijk in beeld te brengen hebben we een aantal voordelige trouwpakketten samengesteld. Jullie krijgen fotografie door 2 bruidsfotografen, een luxe mini trouwalbum van 15 x 15 cm en alle geselecteerde digitale foto’s in hoge resolutie. (Zie onder de trouwfotografie pakketten voor meer informatie).


De inhoud van onze trouwfotografie pakketten, welke momenten van de dag jullie met het aantal uren fotografie vastgelegd kunnen krijgen en onze tarieven voor jullie trouwreportage kunnen jullie hieronder bekijken.

Trouwfotografie pakketten

2 bruidsfotografen, luxe mini album en alle digitale foto’s in hoge resolutie!

Inclusief bij iedere trouwreportage
Bij een compleet pakket trouwfotografie krijgen jullie altijd:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken jullie wensen, nemen jullie trouwdag door en jullie kunnen onze voorbeeldalbums bekijken.
  • Twee tot drie weken voor jullie bruiloft een voorbereidend gesprek. We bespreken jullie draaiboek en nemen alle momenten en details van jullie trouwdag uitgebreid door.
  • Het vooraf gekozen aantal uren fotografie, door 2 enthousiaste fotografes.
  • Fotoselectie, samenvoegen van de foto’s en standaard fotobewerking (contrast, kleur, zwart/wit omzetten aantal foto’s).
  • Alle geselecteerde digitale foto’s in hoge resolutie (aantal afhankelijk van het gekozen aantal uren).
  • Luxe compact album 15 x 15 cm
  • Persoonlijke online fotogallery met jullie foto’s om te delen met familie en vrienden of om foto’s af te laten drukken op bijvoorbeeld plexiglas, hout of aluminium.
  • Bij trouwreportages vanaf 6 uur fotografie zijn de reiskosten binnen heel Nederland inbegrepen.
  • BTW is altijd inbegrepen bij de prijs.

Pakket 1: Trouwfotografie 6 uur

Dag pakket

– 6 uur fotografie
– 2 bruidsfotografen

 

Inclusief:
– Luxe compact trouwalbum 15 x 15 cm | 12 pagina’s
– Alle foto’s in hoge resolutie

Totaalprijs € 1495,00

Pakket 2: Trouwfotografie 8 uur

Dag pakket

– 8 uur fotografie
– 2 bruidsfotografen

 

Inclusief:
– Luxe compact trouwalbum 15 x 15 cm | 16 pagina’s
– Alle foto’s in hoge resolutie

Totaalprijs € 1795,00

Pakket 3: Trouwfotografie 9 uur

Dag pakket

– 9 uur fotografie
– 2 bruidsfotografen

 

Inclusief:
– Luxe compact trouwalbum 15 x 15 cm | 16 pagina’s
– Alle foto’s in hoge resolutie

Totaalprijs € 1945,00

Pakket 4: Trouwfotografie dag + begin avond

Dag + begin avond pakket

– Dag + begin feest + openingsdans 
– 2 bruidsfotografen

 

Inclusief:
– Luxe compact trouwalbum 15 x 15 cm | 20 pagina’s
– Alle foto’s in hoge resolutie

Totaalprijs € 2595,00

Pakket 5: Trouwfotografie All Inclusive

All inclusive

– Dag + feestavond compleet
– Onbeperkt aantal uren fotografie
– 2 bruidsfotografen
– Deluxe groot formaat trouwalbum

 

Inclusief:
Alle foto’s in hoge resolutie

Deluxe trouwalbum naar keuze:
– Trouwalbum 30 x 30 cm | 60 pagina’s
– Trouwalbum 25 x 35 cm | 60 pagina’s
– Trouwalbum 25 x 25 cm | 60 pagina’s
Maak jullie trouwalbum extra persoonlijk door soort, materiaal en kleur van de kaft en de papiersoort zelf samen te stellen.

2x Luxe compact album (ouderalbums)
15 x 15 cm | 30 pagina’s

Totaalprijs € 3995,00

UITBREIDING PAKKETTEN

Deluxe trouwalbum bij pakketten 1 t/m 4

Maak jullie trouwalbum extra persoonlijk door soort, materiaal en kleur van de kaft en de papiersoort zelf samen te stellen.

– Trouwalbum 25 x 25 cm | 48 pagina’s | € 495,-

– Trouwalbum 25 x 35 cm | 54 pagina’s | € 595,-

– Trouwalbum 30 x 30 cm | 60 pagina’s | € 650,-

Extra opties bij alle pakketten
Extra uur fotografie bij pakketten 1 t/m 3  | € 150,-

Loveshoot i.c.m. trouwfotografie pakket  | € 175,-

Ontwerp trouwkaarten | € 50,-

Luxe compact album 20 x 20 cm | 12 pagina’s | € 250,-

Same day slideshow | € 250,- (alleen mogelijk bij pakket 4 & 5)

Aanvullende informatie


Extra uur fotografie

Iedere trouwdag is uniek en het is afhankelijk van jullie dagplanning welke momenten we binnen het aantal door jullie gekozen uren kunnen vastleggen. We bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek daarom altijd jullie dag en alle momenten die voor jullie belangrijk zijn om vastgelegd te krijgen. Wanneer het beter uitkomt met jullie dagplanning is het ook mogelijk een extra uur fotografie bij een trouwfotografie pakket te boeken. Een extra uur trouwfotografie kost 150,00 euro.


Trouwpakket Basis : 4 uur fotografie

Trouwreportages zijn mogelijk vanaf 4 uur trouwfotografie. Bij ons Trouwfotografie Basis pakket van 4 uur trouwfotografie ontvangen jullie minimaal 150 foto’s digitaal in hoge resolutie. Bij dit pakket kunnen jullie de ceremonie, de familiefoto’s en een korte fotoshoot laten vastleggen. De reiskosten zijn bij dit pakket inbegrepen tot 25 kilometer vanaf Meppel of Hoogeveen. Een trouwreportage van 4 uur fotografie kost € 1195,00.


Alle digitale foto’s in hoge resolutie

Ook de foto’s die niet in jullie trouwalbum komen ontvangen jullie digitaal in hoge resolutie! Zo zijn er achteraf nooit extra kosten voor digitale foto’s en beschikken jullie zelf over alle hoge resolutie foto’s waarmee jullie zelf bijvoorbeeld afdrukken kunnen maken.

Jullie ontvangen alle geselecteerde foto’s van jullie trouwdag. Hoeveel foto’s jullie ontvangen hangt af van het aantal gekozen uren fotografie en het aantal fotografie momenten (veel of weinig reistijd overdag bijvoorbeeld).

Reiskosten

Vanaf 6 uur trouwfotografie zijn de reiskosten binnen heel Nederland inbegrepen. Dus of jullie nou uit (de buurt van) Zwolle of Hoogeveen komen, of in Limburg of Noord Holland wonen of jullie trouwdag vieren, er zijn hiervoor nooit extra kosten!

Jullie oog voor detail valt op. Niet alleen de foto's van ons samen zijn mooi, maar ook de foto's van de ringen, een heide bloempje en de schoenen.

Niels & Jacqueline

Mogen we jullie meer vertellen over de mogelijkheden?

Willen jullie meer weten over onze trouwreportages en de voordelen van 2 fotografes op jullie bruiloft? Wij vertellen jullie graag alle mogelijkheden en bespreken jullie wensen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Via info@essenza-fotografie.nl of 06-44107399 kunnen jullie een afspraak maken. Vanwege fotoshoots op locatie of trouwreportages kan het zijn dat wij telefonisch minder bereikbaar zijn. In dat geval kunnen jullie ons het beste via de mail benaderen. Jullie krijgen dan altijd binnen een werkdag een reactie.