Trouwreportage Agnietenberg Zwolle

Trouwreportage Agnietenberg Zwolle

Bruidsreportage Agnietenberg Zwolle. Al vroeg in de ochtend waren wij op weg naar dit leuke bruidspaar om de voorbereidingen bij de bruid en de bruidegom tegelijkertijd vast te leggen. De voorbereidingen bij de bruid begonnen bij de kapster. Haar lange haar werd omgetoverd tot een prachtig kapsel. Waarna het tijd was om naar huis te vertrekken voor het aandoen van de jurk, die in de woonkamer al klaarstond op een paspop. Bij de bruidegom werd ondertussen vastgelegd hoe de bruidegom zich klaarmaakte om vervolgens in de trouwauto richting zijn toekomstige vrouw te rijden.

Het bruidspaar heeft gevraagd de blog zonder naamsvermelding te plaatsen.

Bekijk het complete voorproefje van de mooie bruiloft van dit bruidspaar op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:
www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/agnietenberg-zwolle

Trouwreportage Agnietenberg Zwolle

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ‘s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan binnen heel Nederland gemaakt worden. Bovenstaande trouwreportage werd gemaakt bij o.a. de Agnietenberg in Zwolle

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.