Trouwreportage Dalfsen – René en Marleen

Trouwreportage Dalfsen – René en Marleen


Trouwreportage Dalfsen – René en Marleen. Voor het vastleggen van de voorbereidingen van René en Marleen begon onze dag al vroeg in de ochtend. Marleen was bij haar ouderlijk huis in Hellendoorn, waar de visagiste en kapster haar klaar maakten voor de grote dag. René zijn ochtend begon in Hasselt iets minder relaxt toen hij in de ochtend de trouwauto op haalde van de parkeerplaats verderop. Het ruitje aan de bestuurderszijde bleek gebroken. Erg vervelend, maar na rond gebeld te hebben zou er ergens op de dag iemand komen om het te repareren. René maakte zich klaar om vervolgens richting Marleen te rijden in Hellendoorn.

Na een liefdevolle ontmoeting in de tuin vertrokken we naar de rode brievenbus op de hoek van de straat. Bij de brievenbus hadden ze voor de eerste keer afgesproken, dus de eerste serie foto’s werden hier gemaakt. Daarna reden we verder om op de volgende locaties nog een aantal foto’s te maken. Ze hadden gekozen om foto’s te laten maken bij een boerderij in Hellendoorn en bij de Sahara in Ommen.

De ceremonie (en de rest van de dag) werd voortgezet bij de prachtige locatie Onder Ons in Dalfsen. Voor de ceremonie stond buiten alles klaar en zag er mooi uit met alle decoratie. Terwijl de gasten de tuin binnen kwamen lopen maakten we binnen nog een paar foto’s. Marleen werd door haar vader weggegeven en een mooie en persoonlijke ceremonie volgde.

Na de ceremonie mocht René de fles sabreren en werd er samen met het bruidspaar een toost uitgebracht. Buiten in de zon konden de gasten genieten van een heerlijk stukje taart en een drankje. De barbecue werd aangestoken en het diner kon beginnen. De klanken van vinyl platen zorgen ervoor dat het feest binnen kon beginnen. Na de openingsdans was het tijd voor ons om afscheid te namen.

René en Marleen, wij wensen jullie heel veel geluk samen!

trouwreportage DalfsenTrouwreportage DalfsenTrouwreportage DalfsenTrouwreportage DalfsenTrouwreportage DalfsenTrouwreportage DalfsenTrouwreportage DalfsenTrouwreportage DalfsenTrouwreportage DalfsenTrouwreportage DalfsenTrouwreportage Dalfsentrouwreportage onder ons DalfsenTrouwen bij Onder Ons in DalfsenTrouwreportage Dalfsentrouwreportage DalfsenTrouwreportage Dalfsen

Deze trouwreportage heeft fotografe Anouk Hoebink van Puur Huwelijksfotografie als second shooter de trouwdag overgenomen van Miranda tijdens haar zwangerschap. Super bedankt daarvoor! Wat zouden we zijn zonder lieve collega’s!

Deze bruidsreportage is mogelijk gemaakt door:

Locatie ceremonie, diner en feest: Onder Ons in Dalfsen
Trouwambtenaar: Elisabeth Metselaar-Schelhaas
Trouwjurk:
Trouwpak: 
Ringen:
Overige sieraden:
Kapper:
Visagie:
Boeket:
Auto:
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie
Second shooter: Puur Huwelijksfotografie

Bruidsreportage Dalfsen – Onder Ons

Tijdens een bruidsreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends t/m een gedeelte van het feest bij Onder Ons in Dalfsen.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.