Trouwreportage Emmen – Ronald & Emma

Trouwreportage Emmen – Ronald & Emma

Trouwreportage Emmen – Ronald & Emma, voorproefje. Soms loopt een trouwdag iets anders dan je van te voren voor ogen had. Ronald en Emma hadden een mooie foto locatie gevonden, waren van plan buiten in het bos te picknicken met hun daggasten en om vervolgens buiten te gaan trouwen. Alleen de weersvoorspellingen zagen er in de week voor hun bruiloft niet goed uit…de hele dag door regen. Het bruidspaar had gekozen voor een locatie om te trouwen die ze zowel buiten als van binnen mooi vonden. In overleg besloten we om foto’s te gaan maken in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Vrijdagochtend stapte ik in de auto en helaas was het weer echt zoals verwacht. Om 09:00 uur stapte ik uit bij de bruid in Emmen. Vrolijk en vooral heel erg relaxt werd er opengedaan door Emma. Het make-up en haar waren al klaar. Na het vastleggen van de voorbereidingen, maken van detail foto’s van alle leuke accessoires en het aantrekken van de jurk stond Ronald voor de deur. Een liefdevolle ontmoeting volgde. In Wildlands Adventure Zoo Emmen zochten we de overdekte delen van de dierentuin op om foto’s te maken. Na de fotoreportage was het tijd om richting De Wiemel in Gasselte te vertrekken. Hier zou het bruidspaar gaan lunchen met hun daggasten en zou de ceremonie plaats vinden. Tussen de regenbuien door maakten we daar nog een aantal foto’s met de trouwauto en de daggasten. Vervolgens was het tijd voor een persoonlijke ceremonie, met een volmondig ‘Ja’ en een neefje en nichtje die de ringen kwamen brengen. Super leuk! In de zaal waar eerder de lunch was stonden de verschillende taarten die Emma zelf had gemaakt klaar. Na de felicitaties was het tijd om één van de taarten aan te snijden. Hierbij een klein voorproefje van de foto’s.

trouwreportage Emmentrouwreportage Emmen

Trouwreportage Emmen

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends t/m het diner in Gasselte bij de De Wiemel.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.