fbpx

Trouwreportage Emmen – Ronald & Emma

Trouwreportage Emmen – Ronald & Emma

Trouwreportage Emmen – Ronald & Emma, voorproefje. Soms loopt een trouwdag iets anders dan je van te voren voor ogen had. Ronald en Emma hadden een mooie foto locatie gevonden, waren van plan buiten in het bos te picknicken met hun daggasten en om vervolgens buiten te gaan trouwen. Alleen de weersvoorspellingen zagen er in de week voor hun bruiloft niet goed uit…de hele dag door regen. Het bruidspaar had gekozen voor een locatie om te trouwen die ze zowel buiten als van binnen mooi vonden. In overleg besloten we om foto’s te gaan maken in Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Bekijk het voorproefje van de mooie bruiloft van Ronald en Emma op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:
www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/bruidsreportage-emmen-ronald-emma 

trouwreportage Emmentrouwreportage Emmen

Trouwreportage Emmen

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends t/m het diner in Gasselte bij de De Wiemel.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.