fbpx

Trouwreportage Het Koloniekerkje – Hanneke & Troy

Trouwreportage Het Koloniekerkje – Hanneke & Troy

Trouwreportage Het Koloniekerkje in Wilhelminaoord – Hanneke en Troy. Een prachtige Nederlands/Australische bruiloft, een dag vol mooie momenten, lieve woorden en een fijn samenzijn met familie en vrienden. Jaren geleden ontmoette de Nederlandse Hanneke de Australische Troy en voor de liefde emigreerde ze naar Australië. Nu ze jaren later gingen trouwen was er één ding belangrijk voor Hanneke, een bruiloft in Nederland waar familie en vrienden bij aanwezig konden zijn. Weddingplanner Annelies kreeg de eer om de bruiloft te plannen, en aan ons om deze geweldige dag vast te leggen als herinnering voor later. Hierbij een voorproefje voor Hanneke en Troy om alvast ‘mee te nemen’ naar Australië. Geniet ervan!

Bekijk het complete voorproefje van de mooie bruiloft van Hanneke en Troy op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:
www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/trouwreportage-het-koloniekerkje

Voorbereiding bruidVoorbereiding bruidegomFotoshoot KoloniekerkjeFotoshoot KoloniekerkjeKoloniekerkje WilhelminaoordBruidspaar op bakfietsTrouwen in DrentheBruidspaarFotoshoot BruidspaarKoloniekerkje Wilhelminaoordbuiten ceremonie KoloniekerkjeBuiten trouwen KoloniekerkjeKoloniekerkje trouwenTrouwboeketTrouwen bij het KoloniekerkjeTaart bij het KoloniekerkjeTaart aansnijden KoloniekerkjeBruidstaart toppertrouwreportage Koloniekerkjetrouwreportage trouwreportage Koloniekerkjetrouwreportage koloniekerkjebarbecue bruidspaar Koloniekerkjetrouwreportage koloniekerkjetrouwreportage koloniekerkjetrouwreportage koloniekerkjeFeest bruiloft KoloniekerkjeFeest KoloniekerkjeFeest bruiloft KoloniekerkjeTrouwreportage Koloniekerkje

De leveranciers die deze geweldige trouwdag mogelijk maakten:

Locatie de hele dag: Het Koloniekerkjein Wilhelminaoord
Weddingplanner/ceremoniemeester: zegJa Weddingplanner
Trouwjurk, Trouwpak & Ringen: uit Australië
Trouwambtenaar: JaikwilRia
Kapper en visagie: Be Blushed
Boeket: Real love weddings
Riksja bakfiets: Fietsplus Noordwolde
Taart: Misz-baksel
Taart topper en houten bord: creAlied
Diner: Catering en Partyservice van Dam
DJ: DJ Pascal
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie

Trouwreportage Het Koloniekerkje in Wilhelminaoord

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ‘s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan binnen heel Nederland gemaakt worden. Bovenstaande trouwreportage werd gemaakt bij Het Koloniekerkje in Wilhelminaoord

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.