Trouwreportage Hoogeveen – Adrie en Marlies

trouwreportage Hoogeveen

Trouwreportage Hoogeveen – Adrie en Marlies

Trouwreportage Hoogeveen – Adrie en Marlies. Het is altijd bijzonder om een bruiloft vast te mogen leggen. Maar in deze tijd misschien nog wel een beetje meer. Kleine bruiloften met minder gasten zorgen wel voor een intieme en persoonlijke sfeer. Zo ook de trouwdag van Adrie en Marlies. Na een week vol onstuimig weer, was het op de dag van de bruiloft prachtig weer. Dat was een geluk! Toen ik bij het huis van Adrie en Marlies aankwam was Marlies er nog niet. Zij liet de make-up ergens anders doen. De kapster was wel net gearriveerd en daarom mocht dochter Lyss als eerste haar haren laten doen. Dat wilde ze wel! Zoon Déon lag op de bank met de tablet en stoorde zich nergens aan. Ondertussen liep ik naar boven waar alle kleding en accessoires al klaar stonden om gefotografeerd te worden op de stoere slaapkamer van Déon. Nadat Lyss haar kapsel bewonderd had in de spiegel was het de beurt aan Marlies – die inmiddels gearriveerd was – om haar kapsel te laten doen. De familie was ook gearriveerd en toen iedereen klaar was gingen we op weg naar het gemeentehuis van Hoogeveen voor de ceremonie. Een mooie ceremonie volgde en na de fotoshoot in Echten reden we door naar de Schildhoeve in Fluitenberg voor de lunch. In een grote open tent stond een gezellig opstelling met tafels en konden gasten kiezen uit de lunchkaart. Ondertussen speelden de kinderen met de bellenblaas en werden er nog wat groepsfoto’s gemaakt. Adrie en Marlies, bedankt dat we jullie mooie trouwdag mochten vastleggen. Hier alvast een voorproefje van jullie foto’s.

Trouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage Hoogeveen Trouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenBruidspaar HoogeveenBruidspaar HoogeveenDe Schildhoeve HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenDe Schildhoeve HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage HoogeveenTrouwreportage Hoogeveen

Deze trouwreportage is mogelijk gemaakt door:

Locatie ceremonie: Gemeentehuis in Hoogeveen
Trouwambtenaar:
Trouwjurk:
Trouwpak:
Ringen:
Overige sieraden:
Visagie:
Kapper:
Boeket:
Lunch: De Schildhoeve in Fluitenberg
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie

 

Trouwreportage Hoogeveen

Tijdens een bruidsreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends tot de lunch bij De Schildhoeve in Fluitenberg.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.