Trouwreportage Kampen | Henk-Jan en Annet

Trouwreportage Kampen | Henk-Jan en Annet

Trouwreportage Kampen – Henk-Jan en Annet. De dag begon voor ons met het vastleggen van de voorbereidingen van bruid en bruidegom. De bruid vanuit haar ouderlijk huis, de bruidegom vanuit het eigen huis van het stel in Kampen. Omdat Ester met zwangerschapsverlof is, liep fotografe Milou gezellig een dagje met mij mee. Ik legde de voorbereidingen bij bruid Annet vast. Een heerlijk ontspannen ochtend met familie. Het haar werd gedaan, de jurk mooi opgehangen en gezamenlijk de jurk aangedaan. Dat alles onder toeziend oog van de hond en katten die in de woonkamer aanwezig waren. Of nouja… Op een enkele kat na (die wel heel graag even op de lange sleep wilde lopen), trokken de dieren zich weinig aan van alle bezigheden en lagen er heerlijk relaxed bij. Henk-Jan kwam zijn Annet in stijl ophalen met zijn vrachtwagen. Een mooie first look volgde en na een aantal foto’s gemaakt te hebben met de vrachtwagen, gingen we op weg voor de fotoshoot. Gekozen was voor de heide bij Heerde. Een mooie plaats en op deze mooie juli dag, had de heide een prachtige bruinrode kleur. Hier en daar kwam er al wat paars tussendoor, heel mooi! Het was nog net niet het seizoen voor een volledig paars heidegebied, maar zeker niet minder mooi! De kleur van de heide zorgde voor een mooie, warme sfeer en Henk-Jan en Annet voor de liefde! Een fijne fotoshoot volgde, waarna we op weg gingen naar de Geallery voor de lunch. Allerlei broodjes en zoete lekkernijen stonden al klaar en het uitzicht bij de Geallery was ook al zo mooi! Buiten stond de trouwsetting al klaar en al snel daarna zouden de eerste gasten komen. Henk-Jan en Annet gingen nog even weg voor een korte fotoshoot zodat ze daarna op een mooie manier aan konden komen op de locatie. En mooi was het. Alle gasten verzamelden zich in een erehaag op de oprit terwijl Henk-Jan zijn vrachtwagen parkeerde. Verwonderde blikken en wat emoties, maar vooral een mooi moment. Net zoals de liefdevolle ceremonie, waarna er taart en wat te drinken klaar stond voor een toost op het bruidspaar. Na een gezellige middag vertrok het bruidspaar in hun trouwauto, een mooie audi, voor een bezoekje aan het werk van Annet, waarna doorgereden werd naar de avondlocatie de Loghtenberg in Wijhe voor het diner en feest. Henk-Jan en Annet, bedankt dat we jullie trouwdag vast mochten leggen! Geniet van elkaar en jullie foto’s.

Op verzoek van het bruidspaar staan er geen gasten herkenbaar op de foto’s die gedeeld worden. Een aantal foto’s die hieronder staan zijn gemaakt door de tweede fotografe. Milou enorm bedankt voor de fijne samenwerking! En ook een speciaal bedankje voor weddingplanner Margriet van Puur Trouwen voor de perfect georganiseerde dag!

Trouwreportage Kampen

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ‘s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan binnen heel Nederland gemaakt worden. Bovenstaande trouwreportage werd gemaakt in en rondom de omgeving van Kampen, Mastenbroek en Wijhe.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lifestyle fotografie en Day in the Life fotoshoots van gezinnen. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.