Trouwreportage Klarenbeek – Wil & Sietske en zoontje Jibbe

Trouwreportage Klarenbeek – Wil & Sietske en zoontje Jibbe

Trouwreportage Landgoed Klarenbeek – Wil & Sietske en zoontje Jibbe. Het was een prachtige dag, de trouwdag van Wil en Sietske samen met hun zoon Jibbe. Na de voorbereidingen ging Wil samen met Jibbe – die er ook zó schattig uit zag in zijn pak! – zijn Sietske ophalen. Een mooi moment waarbij Wil het niet helemaal droog hield. Na een autorit kwamen we aan bij Landgoed Klarenbeek. Een bijna verborgen pareltje waar wij sinds de eerste keer dat we daar kwamen een beetje verliefd op zijn. In de prachtige trouwzaal volgde een even mooie ceremonie vol met mooie woorden, lieve blikken en naast alle handtekeningen mocht ook Jibbe een handafdrukje zetten op zijn eigen trouwakte. Dat soort details zijn zo mooi en waardevol! Ook het taart en toost moment was mooi, lekkere taart en een speech van opa die recht uit het hart kwam. Tussendoor waren er diverse rustmomenten en een goedverzorgde lunch, fotomoment en diner volgden. Fijne momenten op de dag waarbij mooie woorden van de aanwezige gasten er volop waren. Een sharing diner, met daarna sushi als tussengerecht. Eten met stokjes bleek voor sommige gasten even een uitdaging, maar wel een leuke! Waarna een heerlijk hoofdmenu volgde. Wil en Sietske genoten zichtbaar van hun dag, van Jibbe en van hun gasten. Met een korte speech gevolgd door een openingsdans maakten Wil en Sietske hun entree in de zaal waar de avondgasten inmiddels ook waren. En toen duurde het niet lang voordat het feest volop op gang was. Letterlijk en figuurlijk een feestje om vast te leggen! Na de midnight snack was het gooien van het bruidsboeket het einde van de avond. Wil en Sietske, bedankt dat we jullie geweldige trouwdag mochten vastleggen! We hebben ervan genoten en wensen jullie heel veel liefde en geluk met jullie prachtige gezin!

Het avondfeest heeft collega fotografe Franka van FotoFranka als second shooter overgenomen van Miranda. Super bedankt daarvoor! Wat zouden we zijn zonder lieve collega’s!

Deze trouwreportage is mogelijk gemaakt door:

Jurk:
Haar en visagie: Kapper Davines
Boeket en corsage: RoZus
Trouwauto: Auto Classic
Locatie: Landgoed Klarenbeek
Trouwambtenaar: Kim Geven
Taart: Yummie Sweet Cakes
Ballonnen: Deventer verhuur
DJ:
Fotografie: Ester en Miranda van Essenza Fotografie

Trouwreportage Landgoed Klarenbeek

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends t/m het feest bij Landgoed Klarenbeek.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.