Trouwreportage Koloniekerkje Wilhelminaoord – F&J

Trouwreportage Koloniekerkje Wilhelminaoord – F&J

Trouwreportage Koloniekerkje Wilhelminaoord | De dag begon voor de bruid (op verzoek geen naamsvermelding bij dit bruidspaar) in de kapsalon voor haar en make-up met haar beide dochters aan haar zij. Op de drie stoelen naast elkaar werd hard gewerkt aan de mooie kapsels voor die dag. En even later kwam daar de make-up bij. Na een laatste lok van het haar goed te hebben gedaan en de finishing touch aan de make-up klaar was, gingen we op weg naar het huis van het bruidspaar. Er werden wat detailfoto’s gemaakt van de jurk en accessoires. En natuurlijk mochten ook de jurken van de meisjes niet ontbreken. Waarna het tijd was voor het omkleden. Toen de jurkjes en de schoenen van de meiden aan waren, werd er meteen even een dansje gedaan in de keuken. Ondertussen liep de bruid naar boven om de jurk aan te trekken. De bruidegom was al onderweg en niet lang nadat de bruid helemaal klaar was, stond hij al voor het huis. Een mooie ontmoeting volgde, waarbij de bruidegom zijn uiterste best moest doen om niet al meteen om te draaien om zijn prachtige bruid te zien voordat ze bij hem stond. Daarna stapte het gezin in de auto en gingen we op weg naar de fotoshoot locatie. Eenmaal aangekomen aten we eerst een broodje en maakten we tussendoor wat foto’s van de kinderen die op onderzoek gingen. Na een relaxte fotoshoot reden we naar de locatie waar we de rest van de dag zouden blijven, het altijd prachtige Koloniekerkje in Wilhelminaoord. Nadat het bruidspaar welkom was geheten door de gasten, volgde een mooie ceremonie. Waarin bruid en bruidegom hun eigen geloftes voor elkaar voorlazen, er naast de ringen voor het bruidspaar ook ringen waren voor de dochters. De meisjes mochten daarnaast ook hun eigen kinderakte tekenen waarin zij toestemming gaven voor het huwelijk tussen hun papa en mama. Zo mooi om de kinderen ook bij de ceremonie te betrekken! En daarna volgde een ontspannen middag vol gezelligheid, een sweet table, spelletjes en fijn samen zijn met familie en vrienden. De dag werd afgesloten met een diner van Hete Bliksem en rond 21 uur liep het bruidspaar onder een boog van gestrooide bloemblaadjes richting de auto om op weg te gaan naar het hotel. Een fijne en mooie dag. Lief bruidspaar, bedankt dat wij deze mooie momenten voor jullie mochten vastleggen, en geniet van deze preview van jullie foto’s!

Koloniekerkje bedankt voor de fijne samenwerking zoals altijd!

Trouwreportage Koloniekerkje Wilhelminaoord

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ‘s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan binnen heel Nederland gemaakt worden. Bovenstaande trouwreportage werd gemaakt bij o.a. het Koloniekerkje in Wilhelminaoord.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lifestyle fotografie en Day in the Life fotoshoots van gezinnen. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.