fbpx

Trouwreportage Marco en Leonie in Zwolle | Bruidsfotograaf

Trouwreportage Marco en Leonie in Zwolle | Bruidsfotograaf

De trouwdag van Marco en Leonie was warme en zonnige dag die we vanaf de voorbereidingen tot en met het aansnijden van de taart en het toosten mochten vastleggen. Marco en Leonie hadden zelf locaties uitgezocht voor hun fotoshoot. Gezien het warme weer was iedereen het erover eens dat een plekje in de schaduw perfect zou zijn, dus daar gingen we dan ook naar op zoek. De ceremonie was in Wijhe, in het gemeentehuis Wijhe-Olst, een mooi gebouw met een prachtige trouwzaal! Waarna we door gingen naar feest en sfeerlocatie Logtenberg.

Een uitgebreider verslag en meer foto’s van deze trouwreportage vindt je op onze trouwfotografie website: Jullie Trouwfotografie Marco en Leonie.

Ben je op zoek naar een fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.