Trouwreportage Marco en Leonie in Zwolle | Bruidsfotograaf

Trouwreportage Marco en Leonie in Zwolle | Bruidsfotograaf

Trouwreportage Marco en Leonie in Zwolle. De trouwdag van Marco en Leonie was een hele warme en zonnige dag. Die begon bij de voorbereidingen die we bij zowel bruid als bruidegom vast hebben gelegd. Bij Leonie thuis was het al een leuke drukte en een mooi moment toen Leonie klaar was met de visagie en haar en haar jurk aan ging trekken. Haar moeder hielp haar en de bewonderende blik van haar zusje bij het zien van Leonie en haar zus zei eigenlijk al genoeg. Leonie zag er prachtig uit! Niet lang daarna ging de deurbel en stond Marco voor de deur. Na dit emotionele moment was het tijd voor de fotoshoot. Marco en Leonie hadden zelf een aantal mooie plekken uitgezocht. Waaronder schaduwrijke plekken wat ideaal was met de zon. Na de fotoshoot gingen we terug naar het huis van Marco en Leonie waar de daggasten al stonden te wachten om vervolgens gezamenlijk te gaan lunchen. Hierna gingen we naar Wijhe, waar de ceremonie plaats zou vinden. Een prachtig gebouw met een mooie trouwzaal en toen iedereen stond liep Leonie met haar vader naar binnen, haar toekomstige man tegemoet. Een leuke ceremonie volgde met af en toe een emotioneel moment, maar vooral veel mooie woorden. Na de zoen, het omdoen van de ringen en het tekenen gaven Marco en Leonie hun ouders als blijk van waardering een mooie bos bloemen. Waarna het tijd was om als pas getrouwd stel de zaal te verlaten. Alle gasten stonden al buiten waar witte ballonnen opgelaten werden. De eerste groepsfoto werd gemaakt op het pontje bij Wijhe, om vervolgens door te gaan naar feest en sfeerlocatie Logtenberg voor het aansnijden van de taart en het toosten, waarna het voor ons tijd was om weer te gaan. Wij wensen Marco en Leonie heel veel geluk en liefde toe! Hieronder een kleine selectie van de trouwfotografie.

Ben je op zoek naar een fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.